Scrisoare
|
01 Sep 2008, 21:21
|||
|
|||
Unchiule Vernon,Matusa Petunia,Vere Dudley,
As vrea sa va spun ca am hotarat sa raman la Hogwartz pentru totdeauna.Mi-am gasit fata pe care o iubesc din toata inima Hermione Granger.Amandoi am hotarat sa ramanem aici.Hermione trimite chiar acum scrisoare parintilor sai prin Petygraw.Am vorbit cu Dumbledore si cu doamna McGonagall si amndoi ne lasa sa stam aici.Nunta noastra va fi imediat dupa nunta lor.Adica pe 24 septembrie.Nunta lor este pe 22 septembrie.Va vine sa gredeti?Dumbledore se apropie de 75 de ani,iar McGonagall de 65.Este o diferenta atat de mare intre ei,dar se iubesc nespus.Va fi o nunta vrajitoreasca. Noi ne vom casatori in dupa-amiaza zilei de 24 septembrie.Hermione va avea o rochie roz cu volane negre.Sper sa veniti si voi. Cununia va fi aici la Hogwartz. In legatura cu slujbele noastre nu va faceti griji.Eu voi fi profesor de Aparare contra magiei negre,iar Hermione va fi profesoara de Transfigurare. Speram sa avem si cativa copii.Hermione vrea fata eu vreu baiat.Acum depinde. Cel mai frica ne e de Voldemort.Nu am mai auzit nimik de el de ceva vreme si nu cred ca s-a lasat asa de brusc de rele.Ne este teama sa nu-si readuca toti Devoratorii Mortii pentru a pune stapanire pe lumea vrajitoreasca.Dar asa cum la-m invins odata am sa-l mai inving odata.Sper sa nu pateasca nimic copilul nostru. Unchiule Vernon ai grija de gradina si de matusa si de var. Matusa Petunia ai grija de casa si sa faci curat peste tot. Vere Dudley ai grija sa bati pe toata lumea.Si nu mai face probleme parintilor. Cu drag,nepotul vostru "mult iubit", Harry Potter. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Scrisoare - by Kennya Allen - 24 Aug 2008, 18:00
Re: Scrisoare - by Ginny Malfoy - 26 Aug 2008, 21:41
Re: Scrisoare - by Kennya Allen - 26 Aug 2008, 21:45
Re: Scrisoare - by Cheyenne Laurette - 26 Aug 2008, 23:31
Re: Scrisoare - by Kennya Allen - 26 Aug 2008, 23:38
Re: Scrisoare - by Cheyenne Laurette - 26 Aug 2008, 23:56
Re: Scrisoare - by Hermione Anne Granger - 27 Aug 2008, 01:02
Re: Scrisoare - by Kennya Allen - 01 Sep 2008, 18:36