Scary Nights
12 Sep 2008, 20:51
Topic pt a povesti dak atzi avut noptzi care sa va sperie rau...uhm...am avut destule Finna.

Dar acum nu imi amintesc decat una.Era in excursie la sinaia cu cls... ... si initzial treb sa stam 4 in camera noastra ji o fata, maria, sa imbolnavit ji nu a mai putut veni Sad. Ji stateam in camera eu, Lyra ji inca o fata Mara. Ji noi de obicei noaptea ne ducem totzii la unii in camera. ji eram totzi starnsii intro camera in pat nuj ce faceam ne bateam cu perne parca fete contra baietzi... ji la un mom dta sau stins toate luminile. Ji se auzea un fel de sunet. P mom la nikiunu nu lea fost frik pt ca eram moltzi. Inca nu era 12. Ji avem un bait in cls mihnea care e f fricos ji se uita numai la chestii scary p discovery ji e ff documenta ji crede in toate chestiile atsea dark. Ji a inceput sa zica povestea cu bloody mary. Ji pana la urma parca nuj cn a sp ca la 12 noaptea se duce in fatza oglinzi se piaptana ji o cheama pe bloddy mary. Ma rog..ji la un mom dat au revenit luminile, dar sau stins la loc..ji cum noi nu putem sa facem linishte au venit dirigi ji neau trim in camere. Tot nu ne era frik. Ji am ajuns in camere ji era soooper spooky pt ca erma numai 3 fete neam bagat toate in pat la mn ji la lyra. Ji atunci mie miera cel mai frik... stateam ca pe aschii mai ales ca stateam la un hotel ff vechi cu mobila ji atmosfera veche rau . Deki parca vedeai ca se plimba pe akolo fantome =)). Ji lyra a pus de la mob ei lumina. Ji atunci se tot vedeau umbre ji mi sa parut la un mom dat ca vad p cnv la geam =)). ji eu tremuram akolo ele incercau sa ma linisteasca =)). Ji neam mai ji adus aminte de bloddy mary =)). Pana neam hoarat sai chemam p baietzi la noi in acmera ji veneau pe raduri cate 2 ca sa nu ne prinda... orikum poate nu suna dar cnd te vezi akolo e spooky...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Scary Nights - by Cheyenne Laurette - 12 Sep 2008, 20:51
Re: Scary Nights - by No name - 12 Sep 2008, 22:31
Re: Scary Nights - by Ioana Lestrange - 23 Sep 2008, 09:43
Re: Scary Nights - by Helena Daphne Rose - 08 May 2010, 19:26
Re: Scary Nights - by Matt I. River - 09 May 2010, 22:41
Re: Scary Nights - by Bella Emily Rose - 10 May 2010, 09:05
Re: Scary Nights - by Shayera Holl - 10 May 2010, 09:37
Re: Scary Nights - by Bell Evans - 10 May 2010, 14:22
Re: Scary Nights - by Shayera Holl - 24 May 2010, 14:06