Temele la bibloteca
|
14 Sep 2008, 20:30
|||
|
|||
In biblioteca aparu Hermione.Era fooarte suparata.Se apropie de masa unde invatau Lyra,Cheyenne,Reizen si Sakura.
"Pot invata cu voi.A m nevoie de nishte oameni normali.*.*" am zis plina de speranta. "Desigur!"spuse Ginny.Dar ce s-a intamplat?" "Pai...tocmai vin dintr-o mica excursie in Hogsmede si ma simte de parca as fi cazut de pe matura la 10.000 m inaltime." "Hogsmede?" intrebara toti in cor. "Nu se mai fac excursii in Hogsmede pentru ca se crede ca este plin de varcolcii care il cauta pe Lupin." "Stiu...dar am fost cu Dumbledore,profesoara McGonagall,profesorul Plesneala si Madam Pomfrey." "Pentru..." ma indemna Reizen. "Pentru a verifica daca satul este sigur pentru excursii." "Aha"spuse Ginny. "Si dc te-au ales pe tine?" intreba Reizen curios. "Pentru ca Dumbledore m-a invatat o vraja de imobilizare a varcolacilor.De fapt mai mult ii lasa inconstienti decat ii imobilizeaza." am spus. "Bravo! Si de ce vrei oameni normali?Sunt varcolaci in Hogsmede?Daca nu lamureste-ma ca pare ca te-ai distrat." spuse Sakura ironic. "Pai...sunt.Nu multi,iar cei care erau sunt deja capturati de Dumbledore.Si nu...nu ma-m distrat." "Bine....Hai sa invatam si sa nu ne mai gandim la poveste cu certe patata sau la intamplare din Hogsmede" spuse Ginny suparata. [scz...lipsa de inspiratei, aporpo:nu am vreut sa ma laud] |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|