Ultima zi de vacanta
|
14 Sep 2008, 22:44
|||
|
|||
Pai.. m'am trezit la 9, am inghetat de frig [cred ca mama m'a dezghetat cu fheonul =))], m'am dus la calc, apoi cand a inceput familia Bundy i'am dat laptopul surorii mele, dupa vreo 2-3 ore l'am recuperat, acum ceva vreme l'am dat iar Denisei, care a adormit si i l'am sterpelit, apoi am fost iarasi eu si cand s'a trezit, din nou sora mea, iar in momentul de fata se vopseste la radacini [e blonda, dar culoarea naturala e brunet.. va dati seama ce negru e la radacina, pe masura ce cresc alte fire].. si in sfarsit, m'am ocupat de beuty pentru ziua de maine: mai intai am facut un dus, si m'am ras pe buza superioara [la mustata].. daca te razi sub jetul de la dus, ai sanse foarte slabe sa faci infectie. Si m'am dat putin si pe maini. Pe picioare nu, pentru ca maine port blugii [si din pacate, datorita frigului, mama NU ma lasa cu una din cele 5 bluze preferate ale mele, alea trendy si cul o decizie mula!], si apoi m'a pensat sora mea la sprancene.. acum ma laud cat de bine m'am ras la baie:-> Si peste 2 minute trebuie sa inchid, pentru ca [uite ca ma striga mama ~x(Turbez] tre` cica sa ma culc la 11.. off grea e viata din ultima zi de vacanta.. Si nici n'am apucat sa ma tund in scari Mama e o lenesa incurabila!
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ultima zi de vacanta - by Cheyenne Laurette - 14 Sep 2008, 21:49
Re: Ultima zi de vacanta - by Ada McNair - 14 Sep 2008, 21:59
Re: Ultima zi de vacanta - by Kennya Allen - 14 Sep 2008, 22:31
Re: Ultima zi de vacanta - by Lyra Dust - 14 Sep 2008, 22:38
Re: Ultima zi de vacanta - by Ginny Malfoy - 14 Sep 2008, 22:44
Re: Ultima zi de vacanta - by Ada McNair - 14 Sep 2008, 22:47
Re: Ultima zi de vacanta - by Cheyenne Laurette - 15 Sep 2008, 19:07