Prima zi la bar
|
29 Oct 2008, 13:55
|||
|
|||
In cele din urma, Elizabeth ii duse cafeaua Domnului Nosgoth si o ciocolata calda Bellei, dupa care se aseza pe un scaun. Nu se astepta ca din prima zi sa aiba atatia clienti si atatea comenzi. Daca va continua asa, nu va mai putea face fata. Le privi pe celelalte fete cum rad, si, pentru prima oara in acea zi, se simtea singura. I-ar fi placut sa fie acolo Sam, sa poata vorbi cu cineva linistita si sa-l simta aproape. Exact in acea clipa, usa se deschise incet si in prag aparu nimeni altul decat prietenul lui Elizabeth.
"Sam!" sopti Elizabeth numai pentru ea, fara ca fetele sa auda ceva. Se ridica in graba de pe scaun si alerga sa-l imbratiseze pe iubitul sau. Putin surprins, Sam nu stia ce sa faca, dar reactiona dupa instinct si o saruta scurt pe Elizabeth. "Nu ma asteptam sa fii aici." spuse Sam. "Poate te-am atras aici pentru ca ma gandeam la tine." zambi Elizabeth. Abia cand cei doi se alaturara grupului de fete care vorbeau deschis si radeau cu pofta, acestea observase ca in bar tocmai a intrat Sam, un tip dragut din anul 4. "Fetelor, el e Sam Winchester, prietenul meu. Asta daca nu v-ati cunoscut deja." il prezenta Elizabeth pe baiat. Se uita pe furis la sora ei, Bella, care ii facu cu ochiul. OOC: Stiu, Sam, Sam si iar Sam. Scuzati-mi obsesia -_- [img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]
Slytherin rullez! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|