Melodia dope care esti nebuuuun...
|
07 Nov 2008, 22:59
|||
|
|||
Animal X - Nisip purtat de vant
Britney Spears - Everytime Brit Spears - Someday Busta Rhymes feat. Linkin Park- We made it Jordin Sparks feat. Chris Brown - No air Coldplay - Viva la vida Connect- R ft Alex - Daca dragostea dispare [da, stiu ca e de anul trecut, dar inca imi place] Crazy Loop - Despre tine cant Emilie Autumn - Misery Loves Company Evanescence - Hello Giulia - Armele jos Giulia ft Marius - Rain Hanna - Leave me alone Iris - Somn Bizar ; Maxima ; Iris Aeterna Linkin Park - Leave Out All The Rest Morandi - Save me My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade ; Famous last words Outlandish - Callin' U Personal - Ne-am propus Personal - Scrisoare pt. Cei De Sus Personal ft. Dj Maka(Camuflaj) - Numai U [s-ar putea fara ea? ] Pink - So what Rammstein - Du Hast Rihanna - unfaithful september - cry for you Taxi - Prea Sus David DeeJay feat. Dony - Sexy Thing Jesse McCartney - Because you live Ma rog, si multe altele, dar am incercat sa pun cat mai putine linkurile maine, fiindca trebuie sa plec ![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|