Sectorul interzis
|
12 Nov 2008, 20:54
|||
|
|||
John era in spatele lor.Se impiedica de niste carti,dat fiind ca isi stins lumina de la bagheta.Anny se intoarse si cand il vazu exploda de-a dreptul.
"ACUM NE URMARESTI?E SUFICIENT CA NE-AI INSULTAT.ACUM TU LASA-NE IN PACE!"urla Anny. Deodata usa de la biblioteca se deschise si pe usa intra madame Prince.Aprinse luminile si il gasi pe John pe jos,iar fetele la masa prefacandu-se ca citesc. "Cine urla asa?"intre madame Prince inchizand usa de la biblioteca. "Anny!"spuse John in timp ce se ridica. "Doamna,eu citeam.Poate ca acest "elev" nu vede." "Chiar nu mai conteaza.Domnule John,ce ati cautat in Sectorul Interzis?" "Poftim?Nu am fost in...." "Nu gasi scuze.Am venit aici deoarece un baiat de la viperini lipseste.A fost vazut ultima data aici.Stiu ca ii placea sa stea in Sectorul Interzis.Cum fetele citesc,iar tu vad ca esti pe jos nu pot decat sa cred ca ai fost in Sectorul Interzis." "Da..."spuse John rosindu-se. "Dat fiind ca ai intrat fara aprobarea unui profesor,voi scade 10 puncte de la Astropufi ca pedeapsa pentru fapta ta." Fetele se ridicara,se uitara urat la baiat,apoi spusera in cor. "Multumim pentru minusul de puncte." Fetele plecara. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|