Prima zi la bar
|
15 Nov 2008, 13:19
|||
|
|||
OOC: Surioara, cat te iubesc io pe tine.
BIC: Elizabeth se intoarse cu comanda domnului profesor. Il vazu razand putin cu Bella si Sam, asa ca lasa wisky-ul si berea pe masa la care se afla profesoara McGonnagall. "Domnule profesor, v-am adus berea." ii spuse Elizabeth lui Lupin, incercand sa-si dea seama despre ce vorbesc cei trei. "Multumesc, multumesc! Poftim ceva bacsis, tocmai am primit salariul. Restul iti plateste Minerva." raspunse Lupin, facandu-i cu ochiul. Dupa cateva clipe, profesorul se aseza inapoi la masa, savurand berea rece, asa cum ii placea lui. "Deci, Elizabeth ... mergem undeva maine?" o intreba Sam pe prietena sa. "Maine? Eu ... nu stiu ... o sa am treaba aici." spuse Elizabeth nesigura. "Nu-ti face griji. Am vorbit cu seful tau. Cum azi e prima zi a ta, maine va veni altcineva." zambi baiatul. "Serios? Nu ma pacalesti?" "De ce as face-o? Iti spun maine unde mergem. Vreau sa fie o surpriza." "S-a facut." spuse Elizabeth fericita, vrand sa-l pupe pe Sam, dar isi aminti ca Bella era inca acolo, ascultand. [img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]
Slytherin rullez! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|