Parerea despre RPG
|
28 Nov 2008, 17:47
|||
|
|||
Pai.. prea mult dialog strica, si daca mai e si sec..
Btw, daca mai lucrezi putin, ai incepe sa descrii mai amanuntit, cu mai multe detalii, si mai putin dialog. Din cate imi amintesc nu ai decat 1 sau 2 postari rpg, asa ca nu prea pot sa zic multe. Daca ma insel in privinta numarului tau de posturi rp te rog sa ma ierti. Hermione, nu cred ca exista o carte cu atata dialog.. si eu am citit multe carti, cu destul dialog unele, dar exista si descriere. Daca as putea sa'ti spun sincera mea parere, ti'as zice in primul rand ca actiunea e prea rapida si dialogul cam sec. Dar e stilul tau propriu, si nu pot sa zic ca nu imi place. Poate iti vei schimba modul de a scrie rpg pe parcurs, vei incepe sa scrii cat mai putine din replicile altor persoane si mai putine lucruri despre ei care i'ar putea deranja [nu te supara, dar la topicul "teme impreuna" cu astro, ziua aia cu testele a fost foarte rapida, si ai hotarat si notele celorlalti - cred ca te refereai la mine si la Anny, nu la Anny si cu Anny - si eu poate as fi vrut sa stabilesc ce note am luat, sa descriu mai multe din timpul testelor, nu sa se termine totul cu un singur post rpg al altei persoane]. Sper ca nu te superi pentru ce am zis [nu te gandi ca sunt rautacioasa, sincer ai un rpg mai bun decat John sau rea-credinta, de exemplu]. Hugzz |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 45,078 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,246 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Parerea despre membrii | Kennya Allen | 1,244 | 147,990 |