Vacanta de Craciun aproape de...familie
06 Dec 2008, 18:56
Hermione McGonagall.Era fata cu care statuse in banca,ieri la ultima ora de Transfigurare pe acel an.Era cam ravasita,dat fiind ca abia scapase din stransorile celorlalti elevi ingraziti.
"Deci pot sa intru?"intreba fata inca o data.
"Aaaa...desigur,intra!"spuse Ron.
Baiatul era uluit.Nu se astepta ca tocmai fata care luase 10 ieri sa se plimbe asa prin tren.
"Ce cauti aici?"spuse Ron.
Hermione paru intrigata de intrebare,dar raspunse:
"Nu am unde sa stau asa ca am mers pana am dat de acest compartiment.Daca nu vrei sa stau cu tine,am sa plec."
"Nu,nu.Nu ma asteptam ca tocmai acum sa apari,am plecat de la Hogwarts de ceva vreme."
"A pai am stat intr-un compartiment cu cateva fete de la Cerecetasi din Anul 2,dar acestea au inceput sa se certe asa ca am plecat."spuse Hermione.
Trenul se mai zgudui o data,si iar inghetasera gaemurile.Hermione si Ron amutisera.Ce cautau Dementorii aici?Nu evadase nimeni de la Azkaban si nici nu ii aparau pe elevi de Cap-de-Mort.
"C-c-ce cauta Dementorii aici?"intreba in soapta Ron.
"Probabil i-a trimis Lordul Intunecat.Nimeni nu a evadat de la Azkaban si cu totii stim ca Dementorii sunt la comanda lui.Deci...."spuse Hermione,dar nu apuca sa termine deoarece o silueta ingrozitoare,cu pelerina zdrentuita deschise usa compartimentului.
Hermione se simtii pierduta,isi pierduse increderea in sine,isi revazu parintii,dar ii vazuse cum murisera sub mana lui Cap-de-Mort.Se uita la Ron,iar cum acesta nu facu nimic,Hermione spuse raspicat "Expento Patronum".Un caine sari din bagheta ei pe Dementor,iar acesta se retrase plecand mai departe.Cu ultimele puteri Hermione inchise usa,apoi se arunca pe canapea si lesina.
Se trezi alaturi de Ron si de un profesor.Parea Plesneala,dar nu distinse bine.
Se ridica.Trenul se afla inca in mers,iar afara incepuse sa ninga.
"Esti bine?"intreba Ron.
"Da,sunt bine!"spuse ragusita Hermione.
"M-ai salvat.Ce patronus frumos!"spuse Ron admirativ.
"Multumesc."
Profesorul Plesneala ii mai dadu cateva indicatii apoi pleca.Cei doi incepura sa vorbeasca,cand usa se deschise,iar in compartiment intra...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - by Hermione McGonagall - 06 Dec 2008, 18:56