Petrecerea de Sf. Nicolae
|
06 Dec 2008, 20:51
|||
|
|||
Pai am fost destul de cuminte. N'am enervat asa de mult=]]
Mosu' a venit azi si mi'a adus multe dulciuri. Cred ca am mancat sute. Unde mai pui ca si ieri am sarbatorit ziua de nume a unei colege, Nicoleta [pe langa numele cu care este cunoscuta]. Asa. Cum inca nu m'am hotarat ce carte sa primesc [ca am cerut la mosu' si o carte] m'am decis acum 10 minute: The Tales of Beedle the Bard. I'o cer si poate mi'o aduce el candva=] Nuia din pacate nu am primit. Pe langa dulciuri mai am si fructe, dar nici nu m'am atins de ele [de fapt am mancat o portocala]. Si niste guma de mestecat roza [:?] Ieu am cerut un Winterfresh ![]() Nu am primit alcohol, din pacate, ci o sticla de suc.. Si nici firimitura de chips!! Bine ca imi mai da mosu' bani sa imi iau eu cate pungi de Lay's vreau=] Mosul a venit tiptil tiptil de dimineata. Am auzit eu fosnind [am pus toti pantofii in holul de la care se intra in dormitorul meu]. Cel mai tare a fost ca nu am putut sa scot o portocala dintr'o cizma de'a mea. Mai era putin si chemam Pompierii, pana am reusit sa o scot. De fapt am vrut sa o scot caci blocase o prajitura=]]] Am mancat cate dulciuri am putut, m'am culcat la loc vreo doua ore [m'am trezit la 7 special pentru Mos], cand m'am trezit m'am crizat ca ma dureau dintii, am mancat ciorba [=)] si am facut temele.. nimic deosebit ![]() E frumos gestul de a face cadouri. Stiu ca Mosii astia nu exista, dar mama si bunica puteau foarte bine sa nu imi ia nimic. Cat despre cel mai frumos cadou primit vreodata, a fost o crenguta de brad de la tatal meu, cand aveam vreo 6 ani. Am tinut'o mult timp, ceva si dupa ce a murit, desi se cam uscase. Acum nu mai stiu pe unde e ![]() Si daca e vorba de cadourile de Mos Craciun [=))] imi amintesc mereu de o faza, cand eram pitica [cred ca aveam 3 ani ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|