Thread Closed 
Petrecerea de Sf. Nicolae
06 Dec 2008, 20:51
Pai am fost destul de cuminte. N'am enervat asa de mult=]]
Mosu' a venit azi si mi'a adus multe dulciuri. Cred ca am mancat sute.
Unde mai pui ca si ieri am sarbatorit ziua de nume a unei colege, Nicoleta [pe langa numele cu care este cunoscuta].
Asa. Cum inca nu m'am hotarat ce carte sa primesc [ca am cerut la mosu' si o carte] m'am decis acum 10 minute: The Tales of Beedle the Bard. I'o cer si poate mi'o aduce el candva=]
Nuia din pacate nu am primit. Pe langa dulciuri mai am si fructe, dar nici nu m'am atins de ele [de fapt am mancat o portocala]. Si niste guma de mestecat roza [:?] Ieu am cerut un WinterfreshCrying((
Nu am primit alcohol, din pacate, ci o sticla de suc..
Si nici firimitura de chips!! Bine ca imi mai da mosu' bani sa imi iau eu cate pungi de Lay's vreau=]
Mosul a venit tiptil tiptil de dimineata. Am auzit eu fosnind [am pus toti pantofii in holul de la care se intra in dormitorul meu]. Cel mai tare a fost ca nu am putut sa scot o portocala dintr'o cizma de'a mea. Mai era putin si chemam Pompierii, pana am reusit sa o scot. De fapt am vrut sa o scot caci blocase o prajitura=]]]
Am mancat cate dulciuri am putut, m'am culcat la loc vreo doua ore [m'am trezit la 7 special pentru Mos], cand m'am trezit m'am crizat ca ma dureau dintii, am mancat ciorba [=)] si am facut temele.. nimic deosebitThinking
E frumos gestul de a face cadouri. Stiu ca Mosii astia nu exista, dar mama si bunica puteau foarte bine sa nu imi ia nimic.

Cat despre cel mai frumos cadou primit vreodata, a fost o crenguta de brad de la tatal meu, cand aveam vreo 6 ani. Am tinut'o mult timp, ceva si dupa ce a murit, desi se cam uscase. Acum nu mai stiu pe unde eCrying Si daca trebuie sa aleg intre cadourile de Mos Nicolae, imi amintesc de un iepuras de plus, pe care l'am primit tot asa de la tata [adica el mi l'a dat]. Era albastru si canta o melodie cu "Good Morning". Mi'a placut foarte, foarte mult. ]
Si daca e vorba de cadourile de Mos Craciun [=))] imi amintesc mereu de o faza, cand eram pitica [cred ca aveam 3 aniThinking] si venise Mosu' [cred ca era vre'un vecin costumat=))] m'am speriat de el si am inceput sa plang, si ziceam "sa plece Mosu!". Si cand ma intreba tata daca sa ia si cadourile, eu spuneam: "NUUU!! Sa plece mosu', da' sa lase cadourile!" =)))))
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Petrecerea de Sf. Nicolae - by Rain Drop - 06 Dec 2008, 20:03
Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - by Rain Drop - 06 Dec 2008, 20:32
Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - by Rain Drop - 06 Dec 2008, 20:38
Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - by Ginny Malfoy - 06 Dec 2008, 20:51
Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - by Rain Drop - 06 Dec 2008, 20:51
Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - by Rain Drop - 06 Dec 2008, 20:54
Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - by Rain Drop - 06 Dec 2008, 21:08
Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - by Rain Drop - 06 Dec 2008, 21:16
Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - by Rain Drop - 06 Dec 2008, 21:25