Petrecerea de Sf. Nicolae
|
06 Dec 2008, 21:43
|||
|
|||
Pai petreceri
![]() E ziua lui varamiu pe 19 decembrie si sigur face o petrecere pe cinste...In rest de Craciun cu familia....cel mai caterinca atunci ca eu si varamea avem prostul obicei sa furam mancarea si bautura in balcon si sa-i lasam pe ei fara nimic. Eu am noroc ca fiecare craciun il fac cu tot neamul. E casa asa plina ca nici n-ai loc sa mergi..In bucatarie cate 6-7 femei, barbati nici sa-i numeri pe degete..copii ce sunt mai putini..eu varamea,cealalta varamea, varamiu si iarasi varamiu ![]() Si de revelion cred ca o sa ma fac praf. Ori mergem in Piata revolutiei ca sa facem hora. Anul trecut imi sparsesem o masea in sticla de sampanie..si acum rad nenorocirile alea de mine..au trebuit sa ma duca acasa de dimineata in brate..Ori facem pe la un baiat acasa..Acolo cam ce fac orice adolescenti stransi intr-un apartament.,..tv, muzica, bautura, dansuri, jocuri, mancare..tot ce vrei si ce nu vrei... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|