Vacanta de Craciun aproape de...familie
|
07 Dec 2008, 00:45
|||
|
|||
Hermione era fericita.Ii trecuse mica sa ameteala,iar convorbirea cu Bella Chloe si Ron o facu sa se simta minunat.Unde mai pui ca mancau si dulciuri pana la refuz.
Trenul zbura pe sine spre King's Cross,dar totusi ceva nu era in regula.Se facea seara,iar ei nu ajunsera.Hermione sesiza acest lucru si isi dadu seama ca si Ron o facuse,dar Bella si Chloe se distrau in continuare. "Nu trebuia sa ajungem?"intreba Hermione deodata. "Pai cat este ceasul?"intreba Bella. Hermione se uita la ceas.7:30.Era evident ca trebuiau sa ajunga de o ora si jumatate. "Atat de tarziu?"intreba Chloe. "Poate intarzie trenul,datorita intarzierii cu Dementorii!"spuse Ron cu speranta. Toti incepura sa devina nelinistiti.Dupa agitatia de pe culoare isi dadura seama ca si ceilalti elevi observara ca intarziam.Deodata trenul se opri.Copii isi aruncara privirile pe geam,dar nu observasera gara sau macar parintii care ii asteptau pe cei din Anul 1.Vazusera insa ceva... 'Nu poate fi...Trebuie sa ma insel!'isi spuse Hermione in gand. "Cel-Ce-Nu-Trebuie-Numit a urcat in tren impreuna cu 5 Devoratori ai Mortii."anunta Ron. Totul paru sa se deruleze cu incetinitorul.Toti copii intrara in compartimenti,iar linistea apasatoare de dinaintea furtunii se instala brusc.Toti asteptau cu sufletul la gura momentul cand Cap-de-Mort avea sa se iveasca pe culoar aruncand blesteme in stanga si in dreapta.Nu le trebuira mult... Cap-de-Mort se arata,dar nu aruncand blesteme,ci zambind rautacios la toti copii.Deschise usa compartimentului unde se aflau cei patru copii. "As dori numele vostru!"porunci acesta.In voce se simtii ura si rautatea niciodata biruite de dragoste. Ron fu cel curajos si inepu sigur pe el. "Eu ma numesc Ron Moody!" "Ce statut de sange ai?"intreba Cap-de-Mort. "Sange Pur!"spuse mai hotarat Ron. A doua fata fu Bella. "Eu ma numesc Bella Swan.Statutul meu de sange este:Sange Pur." "Eu ma numesc Hermione McGonagall.Statutul meu de sange este"Sange Pur."spuse si Hermione imediat dupa ce termina Bella. "McGonagall...un nume mare in istoria magiei.Parintii tai sunt mari Aurori,iar bunica ta este un foarte bun profesor."spuse Cap-de-Mort si o privi pe Hermione prin ochii cu fante ca de sarpe. Hermione era speriata,dar reusi sa nu tremure in fata lui. "Eu sunt Chloe Wai.Statutul meu de sange este:Sange Pur."spuse si Chloe. "Bun.Avem un compartiment plin de Sange-Puri.Mai,mai.Lucius crezi ca ar trebui sa ii luam?In ce an sunteti?" "Eu sunt in Anul 1."spuse Ron. "Eu sunt in Anul 4."spuse Bella. "Eu sunt in Anul 1."spuse Hermione. "Eu sunt in Anul 1."spuse Chloe. Cap-de-Mort ramasese ingandurat,apoi spuse cu hotarare,ridicand bagheta. "Tu domnisora de anul 4 vei veni cu noi." "Dar..."protesta Bella. Nu putu sa protesteze.Devoratorii Mortii o imobilizara si o luara.Cei trei ramasesera uimiti si furiosi.Ron incerca sa o salveze,dar Hermione il atinse usor pe mana,iar baiatul se opri. Dupa o ora trenul se puse in miscare.Ajunsera in gara,iar cand coborara observara ca mai multi elevi fusesera luati de Cap-de-Mort. "Cum se poate ca Dumbledore sa permita asa ceva."spuse un parinte in timp ce trecu impreuna cu Severus pe langa cei trei. "Va vine sa credeti ca faptul ca suntem in Anul 1 ne-a salvat?Si eu care imi doream sa fiu mai mare!"spuse Hermione. "Hermione....." Fata se intoarse si o vazu pe mama sa indreptanduse spre ei.O imbratisa apoi plecara.Hermione isi lua "La revedere!" de la Ron si Chloe spunandu-le ca se vor revedea la scoala.Stia totusi ca de fapt nu se despartisera de tot. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|