Vacanta de Craciun aproape de...familie
|
07 Dec 2008, 18:07
|||
|
|||
Anny si intoarse.Hermione o privea pe Anny bland.Nu stia cum aparuse acolo deoarece era in Anul 1,deci Cap-de-Mort nu avese nevoie de ea.
"De ce a intrat Lordul Intunecat in tren?"intreba Anny. Spera sa primeasca macar un raspuns. "Pentru a face rost de recruti.Plesneala a ridicat vrajile de protectie pentru tren,iar Cap-de-Mort a reusit sa intre."ii explica Hermione. Fata ii raspunse Annyei le doua intrebari. "Plesneala?De ce?"continua Anny cu intrebarile. "Pentru a redeveni Devorator al Mortii.Dar acestia nu l-au primit.Era furios."spuse Hermione. Anny mai continua cu intrebarile,iar Hermione ii raspunse.Incepura sa mearga in directia apusa stalpului pentru a fi aproape de ceilalti.Ajunsera langa Ron,Chloe si Bella si incepura sa vorbeasca.Deodata cineva tipa,iar cand copii isi indreptara ochii il vazura pe Cap-de-Mort ridicandu-se.Nu murise.Era aproape imposibil.Numai Harry Potter putea sa il distruga cu adevarat.Doar asa era scris in Pofetie."Niciunul nu poate trai in timp ce celalalt supravietuieste."Harry fusese Cel Ales pentru a-l distruge cu adevarat pe cel care i-a nimicit familia. "Cum naiba a scapat?"soptii Ron. "Iti amintesti ce spunea Profetia?Doar Harry Potter il poate distruge cu adevarat."ii spuse Hermione. Locul unde Ron distrusese bagheta din Pana de Phoenix,reaparu un bat negru ca abanosul cu maner alb.Era chiar bagheta care trebuia sa fie distrusa.Cap-de-Mort se indrepta spre locul acela si isi luase bagheta.Intunericul primise puterea. "Nu pot sa cred cat de idioti puteti fi."spuse Cap-de-Mort. "Poftim?"intreba Hermione. "Cum imi poti cere tu socoteala,micuta domnsoara?Nu este suficient ca stii prea multe despre mine?"intreba Cap-de-Mort."Proasta idee ca ai ramas,pentru ca nu vei mai apuca soarele de dimineata.V-am vazut in timp ce mergeati spre stalp,apoi v-ati intors crezand ca sunteti in siguranta.Baiete ti-am jucat jocul,m-am prefacut ca am murit.Nu pot sa cred ca te crezi atat de puternic ca Harry Potter cel predestinat sa ne luptam si sa il distrug."spuse Cap-de-Mort. Hermione ramasese inmarmurita,Chloe tremura,Bella statea pur si simplu,Ron era furios,iar Anny se uita la Cap-de-Mort ca la un vierme. Reaparura si cativa Devoratori ai Mortii,iar copii din anii mai mari erau luati din nou.In plus,pentru a fi torturati sau mai rau omorati de Cap-de-Mort,mai erau luati de Hermione,Chloe,Bella,Ron si Anny.'Cum de am intrat intr-un astfel de bucluc?'se intreba Anny in gand. Copii erau speriati,dar atata timp cat aveau baghetele puteau supravietui.Oare? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|