Vacanta de Craciun aproape de...familie
12 Dec 2008, 19:41
OOC : Ai cumva premonitii despre personajul meu ? Ca altfel nu`mi imaginez cum poti stii ce gandea ... Incearca sa spui ce gandeste Hermione, nu Anny, te rog. Tocmai spusesem ca Anny nu era atat de impresionata si speriata, dar ma rog .. Te rog nu te mai baga peste mine. Valabil pentru toate postarile, nu doar aici. La inceput era OK, dar deja ma calca pe nervi. Oricum, dupa parerea mea, topicul asta e absurd si o sfideaza pe Jo ..

BIC : Anny se indeparta cu pasi apasati de Hermione si restul. Se duse spre cea mai intunecata parte a peronului si se prijini de gard. Era totul absurd. Doar Harry Potter il putea distruge pe Voldemort. Lui Anny ii veni o idee. Merse spre falsul Cap-de-Mort zambind atotstiutoare. Ceilalti o priveau mirati de parca se scrantise.

Fata era mai intreaga ca oricand. Indrepta bagheta spre Cap-de-Mort si rosti o incantatie. Deodata Voldemort se transforma in colegul lor mai mare de la Viperini. In momentul acela, asa-zisii Devoratori disparura.

Anny stiuse de la inceput ca era doar o facatura. Voldemort nu avea nicio legatura cu elevii. Cum sa nu stie Anny ? Adepta lui ... Se retrase de acolo, caci toti se indreptau spre ea. Ridica bagheta si scrise deasupra tuturor "Sarbatori Fericite". Astropufa parasi peronul fericita ca a clarificat misterul lui Voldemort si ai sai Devoratori falsi.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - by Charlotte Ambrosine - 12 Dec 2008, 19:41