Vacanta de Craciun aproape de...familie
|
12 Dec 2008, 21:08
|||
|
|||
Ooc: Anny, te asigur la cel mai sigur sigur sigur [=)] mod ca totul este si din punctul meu de vedere o tampenie. Egoism. Auto-slavire. Dar nu vreau sa se termine atat de repede[-x
Bic: Ginny, care picase din cer, facu "lalala" si incepu sa topaie pe peron. In timp ce tOata lumea era ingrozita caci venise o randunica si il preschimba la loc pe baiatul de la viperini care nu era un baiat de la viperini in Volddie, ea se duse direct la Ron, parand ca vrea sa il imbratiseze. "Vaai Ron!" spuse ea bland. Cu o clipa inainte sa ii sara in brate, incepu sa urle. "DOAMNNE RON CUM NAIBA SE DUELEAZA OAMENII IN ZIUA DE AZI !!" si il privi imbufnata. "De ce cutezi sa mananci macaroane in fata mea fara sa ma inviti si pe mine??" intreba Voldemort pe o voce groasa ce te baga in sperieti. "Vei suporta CONSECINTELE!" Dar urma o pauza mare fiindca Voldemort sarea in sus si in jos de bucurie ca spusese un cuvant asa de lung. "POT!" striga Ginny, privindu'l in carnat. DE fapt NU se uita acolo jos la Voldy=]] se uita la un carnat care se zvarcolea pe jos. "HUKACIAKA!" racni Voldemort si un fum fumuriu [superb epitet] ii invalui invaluitor pe el si pe cei [cati erau:??] devoratori. Toata lumea era cu gura cascata, nu pentru Voldemort, ci pentru ca isi dadusera seama ca aia de la gara sau de unde erau [mi'e lene sa citesc tot threadul sa vad unde eram=)] aveau un panou mare ce prindea "Kanal D" si se puteau uita la Nora pentru mama. In tacerea desavarsita ce se lasase in jur, caci toti se concentrau sa injure in gand pe fatwcile enervante de la nora pentru mama, Ron si Hermione se uitau enervati asteptand sa reintre in scena Voldemort. Dar nu aparea. Ginny in schimb reusi sa taie cablul de la tv cu sprancenele [inteligent mod de a taia ceva] si oamenii fugeau speriati spre casele lor. In urma au ramas Ginny, Ron, Hermione, Bella, Chloe si Anny, care se uitau unii la altii constienti ca Ginny ii intoxica cu vanturile trase de la micul dejun incoace , dar nimeni nu indraznea sa spuna ceva [de fapt faceau economie de oxigen ] "HEi!" spuse Ginny speriata dintr'o data si ii trase pe ceilalti dupa ea. CU totii se ascunsera intr'o tufa si asteptau .. ceva. Ron, Hermione, Bella si Chloe asteptau un plan de la Ginny. Dar Bella constat cu stupoare ca aceasta sforaia linistita. "oo da da cumpar acuma hartie igienica" zise GInny cand se trezi. Privi speriata in jur si adauga: "O NUU!! MI'AM AMINTIT CA.. CAA ![]() Ceilalti o ascultau cu ficatii si sufletul la gura. "MI'AM PUS CHILOTII NENOROCOSI ![]() "Oh nu" spuse Chloe speriata. "Cum se poate asa ceva?" Ron se pregatea sa se ridice [de 2 ore incoace tot facea asta - simtea nevoia sa ia aer curat], cand Ginny il trase speriata de tricou. “Mai intai sa ne costumam” zise ea la fel de speriata. In 2 secunde toti purtau ochelari de soare culi, aveau aparate de emisio-receptie [sau cum s’or numi ![]() “AGent 003. Agent 003. Agent 003. AGENT TAMPIT!!!” isi arunca aparatul in tufis, foarte furioasa. Il ridica dupa 2 minute si observa ca era cam stricat. Se uita plina de speranta in jur dupa vre’un hombreu priceput la chestii de’astea. “ROn.. oo Ron! PRietenul meu cel mai bun!” zise fata si il imbratisa, in timp ce acesta isi dadea sufletul. “Ce te besk eo pe tine> ![]() Dar un zgomot enervant se auzea pe fundal. Era Bella, iar se blocase in teava de la veceu. Dupa ce reusira sa o scoata de acolo, urechile bine slefuite [cum suna=)] ale Ginevrei auzira un zgomot, diferit de un vant tras de Smolly sau muzica pusa la show’urile de striptease ale Chilotinei, la care lesinau robo-ciorile. Era zgomotul care anunta ca Voldemort se intorcea pentru a 400’a oara. Era furios. Foarte. Pierduse juma’ din Nora pentru mama. Era sfarsitul lumii. Ginny ii arunca pe toti mai adanc in tufa, sa nu fie descoperiti. Ron dadu sa se ridice, dar Ginny il turti la pamant, pentru a nu face ceva necugetat. “O sa ma sacrific pentru voi. Pentru tara. PENTRU PACE!” si sari in picioare. Era fata in fata cu Voldemort. Fata era vicleana; avea un prizonier care era camaradul lui Voldemort. Avea sa il santajeze. “Am pamatuful tau rooz!!” striga fata, iar maretul ultra mega hiper sobru Lord Intunecat [fulgere pe fundal] incepu sa planga. Ridica privirea, radicand privirea in timp ce ridica privirea care se ridica la randul ei alaturi de alta privire ridicatoare si apoi ridica privirea: “Nu ma voi lasa batut! Iti voi lua pamatuful meu scump si roz inapoi! MWHAHAA!” Dar muzica malefica de fundal fu intrerupta de glasul unei fetite care striga, aratand cu degetul undeva pe cer: “HEI! ESTE TITANICUL! S’A VOPSIT ROZ CU STELUTZE!” Iar Base si Tariceanu aveau aripioare de zana si zburau in jurul lui. Toti ramasera cu gura cascata, si o multime de oameni iesita parca din pamant [de fapt ieseau din tevile veceielor, se blocasera si ei ca Bella] fugeau in colo si in coace. Voldemort ramase lesinat pe jos, calcat de zeci de picioare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|