Pasajul din spatele tabloului.
|
20 Dec 2008, 19:18
|||
|
|||
Fetele incepura sa rada,dar se calmara repede.Hermione ii zambi cald fetei si ii spuse:
"Buna!Tu trebuie sa fii noua!Nu,Hogwarts nu este blestemat si nu are nici cimitir,dar are foarte multe pasaje secrete,iar noi incercam sa ne dam seama de acesta." Hermione ii arata fetei tablul care nu se misca.Katy ramasese uimita.Ca si toate celelalte fete stia ca tablourile magice se misca,au viata,dar acesta parca ar fi fost impietrit de ochii baziliscului. "Acum,Hermione,sa stii ca imi amintesc si eu de pasajul sectret de la etajul 3."spuse Anny ganditoare."Am citit in 'Hogwrts-o scurts istorie' chiar in tren.Scria ca la etajul 3,pe coridorul ce duce catre Turnul Bufnitelor se afla un tablou Incuiat.A fost pus acolo nu doar pentru frumusetea sa naturala ci si pentru a ascunde un pasaj ce ne poate lua viata." Fetele ramasese stana de piatra.Deodata Hermione,Anny si Chloe se luminara la fata,iar ochii le sclipira.Auzind vorbele lui Anny,fetele au inteles ca era loc de o noua aventura. Katy,care vazu fetele fetelor,le intreba: "Doar nu aveti de gand sa mergeti acolo?" "Hei...tu nu trebuia sa fii la ore?"intreba Chloe. "Ba vom merge asta seara.Katy nu spui nimanui ce ai auzit.Daca vrei vi si tu,daca nu stai in Camera de Zi si nu spui nimic.Ce ziceti fetele",Hermione se adresa acum lui Anny si Chloe,"mergem diseara in aventura?" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|