Pasajul din spatele tabloului.
|
22 Dec 2008, 23:27
|||
|
|||
-Stati, sa mergem sa o luam si pe June,spuse Hermione,sigur o sa aiba mereu timp sa ne ajute la greu.
-Bine, spusera in cor celelalte fete. Au alergat pana in Turnul Cercetasilor pana cand si-au dat seama ca nu stiu parola. Norocul lor ca iesi un cercetas....care se dovedi a fi June! -Hei June! Pe tine te cautam! -Da? De ce? Fetele se apucara si ii explicara iar June ramase inmarmurita. -Hai la biblioteca! Stiu ca am citit ceva,legat de asta! Se grabira la bibleoteca iar June le conduse pana la un raft,scotand o carte fiind "Istoria Hogwartsului" Cauta grabit cartea si cita: "Se zice ca exista la coridorul al 3-lea un tablou.Acest tabloou desi pare Incuiat este vrajitoresc si duce la un pasaj nestiut care duce spre Hosmeadge.Totusi in ultima vreme nu se mai stie nimic despre acest tablou fiind considerat Incuiat" -Buuuuf!! se auzi tare in spatele lor.Cazuse o carte.Se auzeau pasii lui Madam Pince care venea spre ele.Fetele pusera ambele carti repede la loc si iesira vaj-vartej din bibleoteca.Se indreptau cu pasi repezi spre coridor. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|