Comparati-va profesorii
22 Jan 2009, 22:29
Fantoma de la Istoria Magiei parca ii MazareThinking

Nu, nu, nu.. proful meu de mate e 100% Hagrid [-x sa vezi ce radem cu el in ora. E super cul, glumet, de treaba..LoveLove
Dirigul avea o privire cand, dupa ce a dat un discurs despre dorinta noastra sinucigasa de a ne chinui sa ne bagam in pestera de pe langa scoala, am zis "si acum, ar trebui sa vina un fulger si dirigu' sa spuna: AM CUCERIT LUMEAAA!! MWHAHAHADevil" =]]] a la Snape.. dar in rest.. cred ca tot cu Hagrid se aseamana:->
Snape este proful de info in burta si oase.. nuuu, Snape este Profesorul Anului pe langa profu' meu de info:-s
McGonagall seamana mult cu profa de istorie. E serioasa si corecta. Si imi place cum preda.
Profa de geogra e asa de aeriana.. sa o auzi cu "Pamantul se roteste tzac tzac tzac.. Luna vine pac pac pac" sau cand ne numeste "papusele"Finna si cand ne serveste cu guma de mestecat=))) cred ca seamana cu Trelawney, dar nu e la fel de plictisitoare si obsedata de moartea lui Harry Potter ca aceasta=]] noua ne e drag de profa de geogra:->
Profu' de bio.. cel mai tanar prof al nostru.. ii si el urmasul lui HagridLove adica, nu, de fapt nu e bland ca el=] el ne intelege, radem cu el..
Profa de engleza.. pai cred ca este genul de prof "NOTE MIIIICI!!! MWHAHAHAHA!!!!!!!!" si azi am ramas cu ochii bulbucati, gura in pamant, fum pe urechi si nari..[ oo doamne nici chiar asa=]] ] cand am vazut ca am UN SINGUR 9 la engleza si DOI 10 LoveLove
Profa de franceza.. e culaLove sa ma gandesc.. nu cred ca se incadreaza in vre'un profil anume..
Proful de desen.. profa de tehno.. de religie.. tot asa, nu se incadreaza undeva
Dar profa de muzica este pe locul II, dupa cel de info, la profii cei mai antipatici de pe lumea asta.. sa zicem, ceva sange de Snape, si dupa felul cum te priveste, cred ca l'a mostenit si pe Lockhart.. Sick
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Comparati-va profesorii - by Sharma Sanara - 21 Jan 2009, 13:13
Re: Comparati-va profesorii - by Ada McNair - 21 Jan 2009, 16:39
Re: Comparati-va profesorii - by Ginny Malfoy - 22 Jan 2009, 22:29
Re: Comparati-va profesorii - by Ada McNair - 22 Jan 2009, 23:22