Comparati-va profesorii
22 Jan 2009, 23:22
Aa..d a deci si la mine profu de mate este 100% Hagrid!! deci 100%!!! Rade.. si glumeste ne da numai si numai de 10!!!! deci nu este nici un copil fara media 10.. si pe toti ii trimite la Olimpiada... chiar daca nu au nici o treaba cu matematica :Finna Whistle si pe mine de altfel Whistle
Eu sunt cea mai buna la romana, bio, geogra, istorie si info obiectele la care nimeni nu ma intrece si la care nu exista posibilitatea sa iau o nota mai mica de 10 oricum.. eu invat la toate bine.. anul trecut media generala mi-a iesit 9.90.. si anul asta.. pe sem 1, 10 fix ma rog.. asta deja e off topic..
Asa.. profa de muzica.. se apropie ceva in genu' luFinna Snape ca se uita la tine cam "/Smile" da cu mine se cmporta asa frumos deoarece eu daca am venit de la Arte, stiu muzica.. adica ce faceam eu in clasa 1, astia fac in a6a deci lol... si.. profa de desen e ceva in genul... Lastar.. amestecat cu McGonagall.. si cu Hagrid
Profa de Tehno e SNAPE in persoana
Profa de info e o draguta mai ales cu mine ca sunt preferata ei care face numai lucruri bune. si stie sa faca orice la calc m-a pus sa instalez un windows la un calc.. deoarece Erau prea multe si nu mai avea timp..=)) pentru asta am primit 2323 de felicitari si de 10
Profa de ENgleza se potriveste cu Mcgonagall 100% NICI O DIFERENTA!!!
Profa de Franceza.. cu .. hmm.. cu.. ceva intre Snape, McGonagall, Hagrid adica in fiecare zi e altfel.. oricum este FOARTE iertatoare.. tot spune ca ne pune note mici, dar cand luam una.. ne-o pareste cu vreo 3 puncte
profu de fizica HAGRID IN PERSOANA DE ASEMENEA!!! LoveLoveLove
defapt.. toti profii mei sunt de treaba si pun note mari >Happywide< mai ales mie.. care stiu ca invat nici nu ma mai asculta si imi pun 10 ce bine Asta e un lucru bun.. la noi la scoala asa.. cam atat.. daca imi aduc aminte mai scriu Blush

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Comparati-va profesorii - by Sharma Sanara - 21 Jan 2009, 13:13
Re: Comparati-va profesorii - by Ada McNair - 21 Jan 2009, 16:39
Re: Comparati-va profesorii - by Ginny Malfoy - 22 Jan 2009, 22:29
Re: Comparati-va profesorii - by Ada McNair - 22 Jan 2009, 23:22