Comparati-va profesorii
|
22 Jan 2009, 23:22
|||
|
|||
Aa..d a deci si la mine profu de mate este 100% Hagrid!! deci 100%!!! Rade.. si glumeste ne da numai si numai de 10!!!! deci nu este nici un copil fara media 10.. si pe toti ii trimite la Olimpiada... chiar daca nu au nici o treaba cu matematica :
![]() ![]() ![]() Eu sunt cea mai buna la romana, bio, geogra, istorie si info obiectele la care nimeni nu ma intrece si la care nu exista posibilitatea sa iau o nota mai mica de 10 oricum.. eu invat la toate bine.. anul trecut media generala mi-a iesit 9.90.. si anul asta.. pe sem 1, 10 fix ma rog.. asta deja e off topic.. Asa.. profa de muzica.. se apropie ceva in genu' lu ![]() ![]() Profa de Tehno e SNAPE in persoana Profa de info e o draguta mai ales cu mine ca sunt preferata ei care face numai lucruri bune. si stie sa faca orice la calc m-a pus sa instalez un windows la un calc.. deoarece Erau prea multe si nu mai avea timp..=)) pentru asta am primit 2323 de felicitari si de 10 Profa de ENgleza se potriveste cu Mcgonagall 100% NICI O DIFERENTA!!! Profa de Franceza.. cu .. hmm.. cu.. ceva intre Snape, McGonagall, Hagrid adica in fiecare zi e altfel.. oricum este FOARTE iertatoare.. tot spune ca ne pune note mici, dar cand luam una.. ne-o pareste cu vreo 3 puncte profu de fizica HAGRID IN PERSOANA DE ASEMENEA!!! ![]() ![]() ![]() defapt.. toti profii mei sunt de treaba si pun note mari > ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Comparati-va profesorii - by Sharma Sanara - 21 Jan 2009, 13:13
Re: Comparati-va profesorii - by Ada McNair - 21 Jan 2009, 16:39
Re: Comparati-va profesorii - by Ginny Malfoy - 22 Jan 2009, 22:29
Re: Comparati-va profesorii - by Ada McNair - 22 Jan 2009, 23:22
|