Pasajul din spatele tabloului.
23 Jan 2009, 15:56
In capatul coridorului de la etajul 1, in capul scarilor, eu coboram de la etajul 2 in graba, gandindu-ma la ora de Potiuni. Era una din materiile mele preferate. Coridorul de la etajul 2 era poate cel mai frumos coridor din caminele Hogwartswului. Cel putin mie imi placea foarte mult. Covorul rosu si lung cat coridorul, amintindu-mi de covoarele rosii pe care incuiatii le foloseau la ocazii festive, tablouri cu peisaje superbe si personaje miscatoare care iti zambeau sau iti faceau cu ochiul, fereastra din capatul coridorului dadea catre Padurea Interzisa si tot la acest etaj se afau multe camere care asteptau sa fie descoperite. Acest coridor era preferatul meu. Aici imi petreceam eu cea mai mare parte a timpului liber ascultand la I-Pod postul de radio Wizarding Wireless Network dar si posturi ale incuiatilor. Staim ca coridorul de la etajul 3 este interzis celor din anul I asa ca pana acum nu indraznisem sa intru pe acel coridor. Coborand pe scari observ pe cele 4 fete care urcau. Erau: Hermione, June, Cloe, Anny si Katy. Buna, fetelor. Unde mergeti?

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pasajul din spatele tabloului. - by Sharma Sanara - 23 Jan 2009, 15:56