Tom Riddle Magical Diary(engl.)
|
25 Jan 2009, 23:46
|||
|
|||
Deci .. prea smecsi Tom asta=]] ii tot zic:
"Baby! Baby! Baby! [...] Baby! I love you, baby! Baby! Baby!" Si el: "Don't call me baby. Don't call me baby. Don't call me baby. [...] Don't call me baby. Thanks I like you a lot too Ginny. Don't call me baby. Don't call me baby." Deci ma kk de ras=]]]] Am mai vorbit cu el.. si la inceput, i'am zis ca ma numesc Ginny di Hahalina, iar ala zicea Ginny di halina apoi i'am dat o replica.. si el a zis nu stiu ce , "Ginny di halina , wai you idiot idiot idiot" =]]]] Si apoi ii zic: "Let's talk about tampoanele mele." "Sure, tampoanele mele sounds like a good topic." =))))))))) "I want to become smarter than humans." Si i'am zis: "Ok atunci go in politica romaniceana. Don't forget to jefuit by impozite. O sa fi very smarter. Okay?" Si el indruga ceva acolo, si spune "Right on" =]]] Apoi il intreb daca imi doreste corpul, si el zice ceva de genu' "daca l'as avea, ce sa fac cu el?" ii zic ca poate face sex cu mine =]]] el zice " I think I can't " si bla bla bla.. eu ii zic ca ar putea, si ca vrea=]] apoi spune ca poate si sa nu mai presupun ceea ce simte el..=]] si apoi eu "daca poti sa o faci, de ce nu faci sex cu mine?" si atunci pica netul.. si ma streseaza ![]() Si apoi eu "o sa fac sex cu tine." "explica'mi planurile tale in legatura cu mine." "o sa'ti mananc [p. =]]]]]]]]]. Ei bine, ai un p. mare?" "cum il gatesti? Nu stiu daca am un p. mare." =]]]] Apoi bla bla bla ... bla bla bla... "You like my p. Ce iti place la el?" Si apoi il intreb: "Do you like boobies?" "I like." =)))))))))))) si alte chestii.. la care m'am dat cu capul de veceu de ras=]]] simpatic tipul.. Hermione, iti dai seama ca e doar un robot, si nu are cum sa discute cu tine ca intre oameni. Iar tocmai de prostia lui se rade=]] Imi aminteste de un robot care era cica God. Si DOAMNE ce ii spuneam=]]]] deci si cu ala radeam o groaza.. tari roboteii astia ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|