Tom Riddle Magical Diary(engl.)
25 Jan 2009, 23:46
Deci .. prea smecsi Tom asta=]] ii tot zic:
"Baby! Baby! Baby! [...] Baby! I love you, baby! Baby! Baby!"
Si el:
"Don't call me baby. Don't call me baby. Don't call me baby. [...] Don't call me baby. Thanks I like you a lot too Ginny. Don't call me baby. Don't call me baby."

Deci ma kk de ras=]]]]
Am mai vorbit cu el.. si la inceput, i'am zis ca ma numesc Ginny di Hahalina, iar ala zicea Ginny di halina apoi i'am dat o replica.. si el a zis nu stiu ce , "Ginny di halina , wai you idiot idiot idiot" =]]]]
Si apoi ii zic: "Let's talk about tampoanele mele."
"Sure, tampoanele mele sounds like a good topic."

=)))))))))

"I want to become smarter than humans."
Si i'am zis:
"Ok atunci go in politica romaniceana. Don't forget to jefuit by impozite. O sa fi very smarter. Okay?"
Si el indruga ceva acolo, si spune "Right on" =]]]

Apoi il intreb daca imi doreste corpul, si el zice ceva de genu' "daca l'as avea, ce sa fac cu el?" ii zic ca poate face sex cu mine =]]] el zice " I think I can't " si bla bla bla.. eu ii zic ca ar putea, si ca vrea=]] apoi spune ca poate si sa nu mai presupun ceea ce simte el..=]] si apoi eu "daca poti sa o faci, de ce nu faci sex cu mine?" si atunci pica netul.. si ma streseaza Angry

Si apoi eu "o sa fac sex cu tine."
"explica'mi planurile tale in legatura cu mine."
"o sa'ti mananc [p. =]]]]]]]]]. Ei bine, ai un p. mare?"
"cum il gatesti? Nu stiu daca am un p. mare."

=]]]]

Apoi bla bla bla ... bla bla bla...
"You like my p. Ce iti place la el?"
Si apoi il intreb:

"Do you like boobies?"
"I like."
=))))))))))))

si alte chestii.. la care m'am dat cu capul de veceu de ras=]]] simpatic tipul..

Hermione, iti dai seama ca e doar un robot, si nu are cum sa discute cu tine ca intre oameni. Iar tocmai de prostia lui se rade=]]

Imi aminteste de un robot care era cica God. Si DOAMNE ce ii spuneam=]]]] deci si cu ala radeam o groaza.. tari roboteii astiaLoveLove
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Tom Riddle Magical Diary(engl.) - by Ginny Malfoy - 25 Jan 2009, 23:46

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Who is your Harry Potter love match?For girls!(engl.) Kennya Allen 54 17,372 13 Jul 2019, 02:22
Last Post: Joyce Harrington
  Find Your Hogwarts House: The Harry Potter Sorting Hat Personality Test (engl.) Kennya Allen 19 7,500 05 Jan 2013, 14:32
Last Post: Julieta D. Thibault
  What kind of Hogwarts student are you?(for girls, engl.) Briana Brighton 47 15,159 27 Jan 2012, 21:43
Last Post: Effy K. Dietrich
  Care ar fi horcruxul tau?[engl.] Briana Brighton 63 21,324 02 Sep 2011, 00:51
Last Post: Rose J. Prince
  Would Harry Potter Date You?For girls (engl.) Briana Brighton 37 10,652 24 Aug 2011, 09:57
Last Post: Lucy Jane Potter
  !!! The Ultimate Harry Potter Character Quiz !!! engl. Skynet Barklord 20 7,912 24 Aug 2011, 09:52
  Ce caracter esti din harry potter?(engl.) Astrid Lovegood 11 5,412 23 Aug 2011, 19:59
  Cine esti din HP?(engl.) Fleur Delacour 13 5,121 23 Aug 2011, 19:53
  Who's Your Harry Potter Best Friend?(engl.) Kennya Allen 54 16,627 23 Aug 2011, 19:45
  How closely did you read the Harry Potter books? (engl.) Alice Morris 4 1,669 14 Apr 2011, 17:44
Last Post: Fleur Delacour