O zi dogoritoare de vara
02 Feb 2009, 20:19
Ada, vazand ca o gramada de fete intrau in baie, de ce sa nu se duca si ea sa strice atmiosfera? Se grabi spre usa . Lua o viteza destul de mare, astfel incat nu reusi sa aproximeze distanta intre ea si usa, si se izbi de ea, incat trecu pe partea cealalta a ei. ' oF Doamne...de ce mi se intamplat tot timpul asta ? ' gandi ea dandu-si ochii peste cap.
" Salutari din Danemarcaa!! ' spuse Ada odata intrata in camera, desi inca era pe jos si se chinuia sa isi dea seama ce miroase asa. Faptul ca erau intr-o baie nu o faceau pe Ada sa isi dea seama de motiv.
" Nu mi-am mai schibmat chilotii de o luna " spuse Myrtle... " Sau mai bine de 70 de ani " mai continua ea, incepand sa rada ca si cum ar fi facut o gluma foarte buna. Ada ramasese serioasa, ceea ce le mirase pe fete.
" Eu de 71 de ani!! Te-am luat!!! " raspunse Ada razand cu un glas malefic si dand din maini ca o descreierata. " Oricum... asta nu este mai important ca faptl ca nu mi-am taiat unghiile de 72 de ani. Sa nu-i spuneti lui tata!! Mereu mi-a placut ciorba de unghii " continua Ada care saliva pe acolo, facand baia mai umeda decat era. "Oricum. Asta nu este important. Vreau si eu un fotoliu si niste limonada!!! "

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O zi dogoritoare de vara - by Kennya Allen - 03 Oct 2008, 20:13
Re: O zi dogoritoare de vara - by Lyra Dust - 03 Oct 2008, 20:45
Re: O zi dogoritoare de vara - by Kennya Allen - 03 Oct 2008, 20:57
Re: O zi dogoritoare de vara - by Ada McNair - 02 Feb 2009, 20:19
Re: O zi dogoritoare de vara - by Ada McNair - 05 Feb 2009, 00:26