O zi dogoritoare de vara
|
10 Feb 2009, 16:12
|||
|
|||
Din gura lui Jade se intelesese ca cineva a tras un vant .
" Lalala " fluiera Ada, si incepu un fel de dans al canibalilor, care defapt doar il imita pe Snape in ritualul de cacare. Kennya era cea mai afectata de vantul tras de Ada, deoarece ea nu suporta asa ceva , mai ales la altul . Nici macar pe al ei nu il placea . IN cateva secunde , camera mirosea a levantica amestecata cu vanturi , ceea ce nu era ceva prea grozav . Chiar si Kennya ar fi preferat doar vantul singur decat in aceasta combinatie . " Ok ... ok ... " spuse Ada framantata de mirosul de levantica . Voi rezolva situatia . Astfel Ada a adus in camera un fel de motor , care facea " PPRRR !!! PLEOSHC!!! PRRR!!! " ceea ce o ingrozea pe Lyra, deoarece ii aducea aminte de fostul ei prieten . De-asemenea , si lui Hermione ii aducea aminte de bunica ei . " Ap . nu stiu ce face chestia asta, dar mi se parea foarte interesanta . " zambi Ada, incepand sa mestesugareasca la aparat . " Hmm.. lasati-va pe mana mea ! Stiu ce fac ... " Din gura tuturor fetelor se auzi un incet "sper..." . " CE??? Nu aveti incredere in mine ? " spuse Ada, care dadu un picior in masinarie , incat turuia si mai tare si mai ingrozitor . Fetele fluierau , incercand sa nu schiteze nici un gest . Nu vroiau sa-i strice placerea Adei, dar nici sa moara din prostia ei . " Asa . Bun! Acum , voi face ceva ce nu am mai facut niciodataa!!! " spuse fata uitandu-se malefica la aparat . Se apleca , lasa fundul in spate sii... "PAAAAAARTTTTZZZZZZ!!!!" Fetele se uitara speriate , indreptandu-se spre Ada si gandindu-se daca acum sunt in ceruri , sau inca sunt in viata . Anny era cea mai afectata, incepand sa dea in Ada deoarece tocmai era sa le arunce in aer cu masinaria ei . " Ce? A zis cineva ceva de vreo masinarie?" intreba Ada uitandu-se la ele atat de mirata . Arianna isi dadu doua palme si o intreba ce s-a intamplat , sau mai degraba ce s-a auzit daca nu era masinaria . " Eh... pai era doar micul meu dejun " raspunse fata rosiind . |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O zi dogoritoare de vara - by Kennya Allen - 03 Oct 2008, 20:13
Re: O zi dogoritoare de vara - by Hermione McGonagall - 03 Oct 2008, 20:40
Re: O zi dogoritoare de vara - by Lyra Dust - 03 Oct 2008, 20:45
Re: O zi dogoritoare de vara - by Kennya Allen - 03 Oct 2008, 20:57
Re: O zi dogoritoare de vara - by Arianna Lovegood - 19 Oct 2008, 12:46
Re: O zi dogoritoare de vara - by Hermione McGonagall - 20 Oct 2008, 21:48
Re: O zi dogoritoare de vara - by Charlotte Ambrosine - 30 Oct 2008, 20:37
Re: O zi dogoritoare de vara - by Ada McNair - 02 Feb 2009, 20:19