Cea mai periculoasa vraja
|
16 Feb 2009, 20:25
|||
|
|||
Era o zi de vineri dupa-amiaza dupa terminarea cursurilor. Am observat ca Shayera lipsise la toate cursurile din acea zi asa ca ma gandesc sa i fac o vizita in dormitorul ei. Acolo insa se aflau doar 2 cercetase. Una din ele imi spune ca e plecata din castel de dimineata. Cealalta imi spune ca a vazut-o pe Aleea Diagon la intersectie cu aleea Nocturn.
Aleea Nocturn? ar trebui sa fug repede sa nu i se fi intamplat ceva. Plec din castel si o data iesita pe portile mari de stejar, imi iau zborul ajungand repede pe Aleea Nocturn. Aud o voce care striga dupa ajutor. Recunosc vocea ca fiind a lui Shayera. -Sherry, vin acum, Sheayera era pe o straduta laturalnica si intunecata, cu infundatura. Era lipita de perete si inspaimantata in timp ce un vrajitor batran o ameninta cu bagheta si avea in mana si bagheta ei. Imi dau sama ca acel vrajitor deja folosise vaja Expelliarmus. ca sa ii fure bagheta. Reusesc sa ma strecor pe langa vrajitor si ajung langa Shayera. Ma pun in fata ei. Si cu bagheta indreaptata spre vrajitor ii spun: Daca vrei sa ii faci ceva, mai intai trebuie sa treci de mine. Insa in ochii batranului vrajitor se vazu o sclipire malefica. Si bolborosi ceva. Eu fac vraja de baricadare a vrajii. Incep sa ma duelez cu el in timp ce o protejam pe Shayera. Insa o vraja ma lua prin surprindere si nu reusisem sa o baricadez. Apoi vajitorul disparu, aruncand bagheta lui Shayera pe jos. Ma intorc sa ma uit in spate si observ ca Shayera disparuse. -Shayera unde esti? spun eu gandindu-ma la unde s-ar fi putut ascunde. -Sunt aici, se auzi vocea lui Sherry. -Unde aici ca nu te vad? spun eu. -Intrebarea e unde esti tu Sanara, ca nici eu nu te vad pe tine. Dupa un moment de confuzie, scot un tipat insa nu era vocea mea cea care tipase ci cea a lui Shayera. -Aaa! Ce caut eu imbracata cu hainele tale Sanara, si cu baghea ta in mana. -Ah deci asa se explica de ce nu ne vedem una pe cealalta. Suntem amandoua in trupul meu. (spun eu) Imi scot oglinda si ma uit in ea: nu mai aveam ochii verzi ci caprui. Parul imi crescuse, aveam breton si aveam coafura Shayerei, nu mai eram satena ci bruneta si fizionomia fetei mi se schimbase. Aveam jumatate din fizionomia Shayerei si jumatate din a mea. -Ahh! Nu, nu se poate! Asta e cea mai rea si periculoazsa vraja dintre cele mai rele care mi s-a intamplat sau mai bine zis ni s-a intamplat. Vraja contopirii. Imi pun mana la gura ingrozita. Shayera ce ne facem acum? Acum nu ma va mai recunoaste nimeni si sigur nu voi avea aces nici macar in curtea castelului. Singurul care ar putea desface astfel de vraji ar fi un profesor de magie neagra. Spun eu. -Ah, dar ultimul profesor de magie neagra si-a dat demisia acum o luna si deocamdata nu avem astfel de profesor. -Dar Dumbledore? intreb eu -Este plecat in America. Vine abia miercuri. Era ca si cum eu vorbeam cu mine insa-mi, puneam intrebari iar raspunsurile le auzeam in gand, prin vocea Shayerei. -Deci vom ramane asa pana miercuri? intreb eu -Nu se poate! trebuie sa gasim pe cineva care sa ne desparta la loc si acel cineva trebuie sa fie aici pe Aleea Nocturn. -Ah mi-am amintit ceva. Stii ce e Duminica? intreb eu -E luna plina. Vai nu, nu se poate asa ceva. Stii ce inseamna asta? (ma intreba Shayera) -Da stiu. Orice vraja de natura a magiei negre daca efectul ei te prinde in noaptea cu luna plina ramane permanent. (raspund eu) -Da, asa este. Trebuie sa gasim o modalitate de a desface vraja pana duminica la miezul noptii. primesc raspunsul de la Shayera. -Deci, pe unde o luam acum? intreb eu asteptand raspunsul lui Sherry. OOC: ce vraji malefice imi trec prin gand. Shayera, poti continua si tu, daca ai putina imaginatie. OOC 2: Shayera sper ca nu te superi de aceasta vraja. OOC 3: Poate continua cine doreste acest topic ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vraja cutremurului | Sharma Sanara | 6 | 1,502 |
30 Jan 2009, 21:50 Last Post: Sharma Sanara |