Pasajul din spatele tabloului.
23 Feb 2009, 23:28
Plimbare. Asta or numi ei plimbare ? 'sigur Hannah..du-te sa vizitezi castelul..te va ajuta sa te mai linistesti. Du-te singura'
...desigur de ce ar lua in calcul faptul ca o fata din new york ..singura intr-un castel despre care nu a auzit decat cand era foarte foarte mica in 'basmele ' matusii sale...s-ar putea sa se piarda
.
Bombanea Hannah bajbaind pe intuneric, intrucat bagheta sa avea o singura problema..oricat incerca dansa: nu reusea sa o convinga sa se aprinda atunci cand striga Lumos! si atunci va ganditi la ce este buna bagheta
Acum..putea sa o transforme in ceva mai mic..sau sa ii arate o cale de iesire, dar nu,ea inca nu invatase astfel de vraji.
Ea abia isi revenise din socul ca are ceva ce alti vecini nu au..puteri magice..si acum scoala asta..ii se parea ca un film..un realitty show,cand aveau oare sa scoata camerele si sa zica 'ha te-am pacalit'? dar camerele nu apareau si ea se tot afunda pe acel coridor incredibil de ingust.
La un moment dat dadu cu capul de ceva tare,pipai,parea a fi o usa. Cauta o clanta..si intr-un timp uluitor de lung,pe cat i se paru ei,o gasi.Deschise usa..si cazu...afara pe un coridor mult mai mare si mai bine luminat de la etajul trei.
Isi scutura hainele si vazu..ca pe acolo pe unde coborase ea existau insa doua tunele unul ce ducea spre..nu stia exact iar celalt prin care venise ea de la lac.
Dezmetuicindu-se zari cateva colege stand fix in fata sa.
Scuze..pentru asta...eu sunt Hannah..si cred ca m-am ratacit.Acum unde suntem mai exact?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pasajul din spatele tabloului. - by Hannah Dimenski - 23 Feb 2009, 23:28