Descoperiri fabuloase
|
20 Mar 2009, 22:49
|||
|
|||
La o ora tarzie din noapte un elev fricos ar trebui sa doarma nedesturbat,in linistea feerica a noptii,insa imi piersire orice chef de somn,caci avusesem suficient timp sa motai in camera de zi a Astropufilor.
Astfel ajunsesem in sectiunea interzisa a Bibliotecii,un loc pustiu si infricosator,unde mirosul cartilor vechi si prafuite persista deranjant in aer.Vizitasem biblioteca in timpul zilei si ma documentasem in legatura cu lectiile pentru Studiul Incuiatilor.Stand si citind am aflat despre sectiunea interzisa aflata in apropiere,caci toti elevii pareau sa susoteasca despre acest subiect.Candva,o fetita din anul intai fusese prinsa acolo si pietrificata de catre un profesor neindemanatic,dar pentru mine totul ramasese un mister,caci printre susoteli si chiote nimic nu parea suficient de clar. Primele culoarea pareau nesfarsite.Cartile erau asezate in ordine alfabetica,cele mai periculoase se aflau pe rafturile superioare,iar cele mai putin daunatoare isi aveau locul la indemana oricui.Nu era cazul ca eu sa le deranjez,nu era cazul nici sa ma aflu acolo,dar curiozitatea oricarui elev depasea aceste granite impuse in gand. Mi-am intins bagheta si am strigat mai mult pentru sine ''Lumos'',apoi am rasucit-o gratios in aer si am continuat: ''Accio carte'',si un volum gros din ''Istoria veche a magiei'' mi-a cazut in brate. OCC: Mi-as dori un rpg intre maxim 3 personaje. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|