Descoperiri fabuloase
|
20 Mar 2009, 23:11
|||
|
|||
In ciuda linistei mormantale din acel labirint funebru ,nu am fost capabila sa aud zgomotul pasilor si nici macar sa observ licarirea candelei.Fata ce ma speriase imi adusese inima pana in gat.Nu fusesem constienta de problemele pe care ea si le punea legate de detentie.Acea ingrijorare,specifica elevilor cu experienta lipsea cu desavarsire din comportamentul meu,caci pentru mine pericolul era aproape imposibil la Hogwarts si detentiile nu-mi pareau pedepse crunte.
M-am dat mai in spate in momentul in care am scos acel ''Ah!'' teribil si i-am ascultat sfatul stingand lanterna de indata ce mi-am revenit din soc. ''M-ai speriat ingrozitor!'' Aproape am tipat eu,apropiindu-ma de sursa de lumina.''Am fost curioasa sa cunosc aceasta incapere.Si imi pare bine sa te cunosc,eu sunt Lizbeth!' Orice urma de politete era de mult pierduta,dar Rose se pare sa fi inteles,caci mi-a zambit prieteneste si s-a lipit cu spatele de un raft enorm si prafuit. OOC: scrii foarte frumos,ma bucur ca esti aici ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|