Descoperiri fabuloase
|
12 Apr 2009, 19:18
|||
|
|||
Cele doua fete vorbeau in sopta, astfel incat nu prea intelegeam ce spuneau. In orice caz, era ceva legat de Magia Neagra. M-am uitat in jur precaut si am scos capul dupa raftul plin cu pergamente si carti. Cele doua stateau aplecate asupra ceva ce eu nu putea vedea, insa era o carte, probabil. Judecand dupa expresia de pe chipul lor erau ingrozite.
Intr-un moment de neatentie, mi-a alunecat mana si am cazut gramada la pamant, suirend printre dinti o injuratura. Fetele scoasera brusc un tipat si se dadura speriate un pas inapoi. M-am ridicat uitandu-ma incruntat la ele, inca suierand cuvinte de ocara. Le-am examinat mai atent si am observat ca cea cu gluga pe cap avea ceva ce ma facea sa cred ca am mai vazut-o undeva. Pe jos era o carte deschisa, probabil scapata de una dintre fete in timp ce am cazut. O pagina mi-a atras brusc atentia. Eram eu, desenat acolo, in carte. M-am aplecat neincrezator si am ridicat cartea de pe jos. Nu vedeam mare lucru, asa incat am scos bagheta si am soptit „lumos”. Nu incapea nicio indoiala, barbatul desenat pe foaia aceea eram eu ! Brusc, fata cu gluga se apropie de mine. „Raizen ! Ce naiba faci aici, neghiobule !?” exclama ea. „Rose ? Black Rose ?” intreb eu nevenindu-mi a crede. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|