Flavius Vespasianus CrispiN
|
14 May 2009, 13:12
|||
|
|||
Daca e pe bune ca asculti black metal , folk metal samd, ce trupe anume asculti? ar trebui sa stii cateva macar , nu?
Btw, nimeni nu are nimic cu avatarul tau, dar daca nu iti place Avril nu ai avea av cu ea, deci am tras concluzia ca esti fana de'a ei. Asta m'a iritat oarecum pentru ca eu cunosc multe persoane care asculta Avril si gata , sunt rockeri. In plus , mi s'a parut ciudat ca nu ai mentionat nici'o trupa pe care o asculti. In locul tau le'as inchide gura celor care spun ca nu sunt ceea ce sunt cu insiruirea formatiilor ascultate. ![]() Asa ca, sorry, dar in continuare sunt de parere ca nu esti o rockerita adevarata. Nu ar trebui sa iti pese de asta; e opinia mea si atat. Ps : de ce mi se pare ca ai luat " black metal , folk metal , viking metal death metal , power metal " coppy / paste de la Ada? ![]() Nu vreau nici eu sa ne certam... Ti'am spus doar. E trist sa vezi tot mai multi oameni care se dau rockeri si, in realitate, habar n'au nici cine canta rock. Asa cum intalnesc zilnic prieteni care , cand ii intreb ce muzica asculta mai nou, incep sa spuna "aa.. pai vezi.. rapp, hip-hop, rock, pop, punk, emo." Adica genurile de muzica considerate cele mai 'tari' si principale. Nu stiu daca au auzit macar de Electro sau subgenuri ale rockului precum Grunge samd. Ii incui cu intrebarea "ce trupe iti plac?" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|