Flavius Vespasianus CrispiN
14 May 2009, 13:48
NU AM NIMIC CU TINE,AIDA!!

ca doar nu m-apuc sa ma iau de oameni ca n-am ce face
Nu.. deci ca si Ginny , eu in locul tau as fi zis niste formatii.. si ... le-as fi inchis gura tuturor.. uite .. am sa-ti zic eu

Folk metal .. care subgenuri sunt Celtic Metal , medieval metal.. etc.. si..formata din heavy metal + folk.. si .. se aseamana foarte mult cu viking metal.. niste formatii : Eluveitie , Korpiklaani , Finntrol , Skyclad , Subway to Sally , Skyforger , Turisas si as putea continua.. oho

Black metal.. [ nu mai scriu subgenurile.. ca imi ia 23132 de ani ca are o gramada .. cum ar fi ambient black metal , industrial black metal , symphonic black metal etc ]... formatii : Gorgoroth , Venom , Mayhem , Burzum , Darkthrone , Immortal , Emperor

Death metal... are de asemenea multe subgenuri.. melodic death metal , technical death metal etc : Kataklysm , Quo Vadis , Slayer , Possessed , In Flames , Amon , Amarth , Cryptopsy , Opeth , Behemoth , Zyklon , Kreator

mai are rost sa mai spun ?

Daca asculti asa ceva , inseamna cu ADEVARAT ca esti rocker.. Thinking.. sau mai bine metalist...

Rocker , daca cauti gasesti si pe net .. trebuie sa asculti.. Beatles , dupa cum am mai zis , Iron Maiden , Ac/dc si celelalte

Deja daca zic Pantera .. motorhead , manowar intru iar iin metal.. incerc sa ma mentin la rock..

deci exista..
progressive rock , alternative rock , glam rock , punk rock.. blablablablabla

si pop-rock.. nu prea cred ca se incadreaza.. la rockeri sincer...
nici macar ala alternativ.. dar mna.. fie..

Bafta!

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Flavius Vespasianus CrispiN - by Ada McNair - 14 May 2009, 13:48
Re: Flavius Vespasianus CrispiN - by Chloe Wai - 15 May 2009, 15:11