Cea mai periculoasa vraja
24 May 2009, 01:24
Roland se plimbase pe acoperisuri pana acolo. Nimerea aleea Diagon dupa acoperisurile negre si lipsa de ganduri pozitive din zona. In timp ce sarea de pe acoperis pe acoperis briza il cam deranja la par ca il strica, mai ales ca incercase sa si-l aseze azi dimineata.

Totul era obisnuit pe aleea Diagon.....totul inafara de gandul de a salva pe cineva, i se parea ca numele e Shayera, nu intelesese bine caci foarte repede cele doua voci se contopira in acelasi trup. Lucrul asta ii dadea dureri de cap si exact in momentul in care sarise ca sa aterizeze se izbise de zidul opus fetelor, erau 2 acum, doua corpuri dar trei constiinte, in fine zidul scapase cu doar jumate din el faramat si magazinul cu 70% din ce era inauntru distrus, un nou record al aterizarilor fortate, da vezi sa nu. Se ridica din praf, isi scutura haina, isi aranja parul si scoase o noua pereche de ochelari caci cea de inainte se facuse tandari in aterizarea sa "eleganta".

"Ce ma fac eu cu oamenii astia, nu se pot regenera nu se pot vindeca, nu pot face nimic singuri au mereu nevoie de magie."

Si cat gandea se foise putin isi scoase o tigara si o aprinse. Trase din ea de cateva ori si dupa ce o termina incepu sa vorbeasca.

" Cu ce bagheta crezi ca a fost facuta vraja contopirii, in primul rand si in al doilea de ce dracu ai venit singura aici Shayera....................................Scuze Roland Delaney, omul ce poate citi ce este in mintea omului, ce poate citi viitorul si poate anula aproape orice vraja. Acel aproape consta in Abracadabra. Nu am gasit nici un ritual care sa-i anuleze efectele.

Scoate laptopul si il deschide dupa ce isi face din cateva bucati de zid un piedestal. Cautand cateva minute, si aprinzand iar o tigara, gaseste ceva pentru vraja contopirii. Mai fumase 4 tigari intre timp, cel mai interesant lucru era felul in care le aprindea. Isi freca degetele intre ele si se creea o flacara pe varful degetului mare flacara la care isi aprindea tigara.

"O da si totusi zi-mi Anny ce idee aveai tu..... ceva presupun interesant nu???

Cu rostirea acestei ultime fraze facu din zidul distrus o banca si se aseza pe ea facandule semn si celor 2 fete care venira si se asezara langa el, in stanga lui ca sa nu se duca fumul spre ele.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cea mai periculoasa vraja - by Sharma Sanara - 16 Feb 2009, 20:25
Re: Cea mai periculoasa vraja - by Roland Delaney - 24 May 2009, 01:24

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vraja cutremurului Sharma Sanara 6 1,506 30 Jan 2009, 21:50
Last Post: Sharma Sanara