Cea mai periculoasa vraja
24 May 2009, 17:42
OCC:Sanara..."Bagheta lui Shayera"?...ehe...sujna mai bine "bagheta Shayerei",cum ai zis tu,mi se pare cam prea masculin..."lui"

BIC:
Shayera se incrunta,ceea ce o facu si pe Sanara-Shayera sa se incrunte.Macar saraca Shayera putea sa isi manifeste micile obiceiuri,cum ar fi incruntatul,sau sa isi prinda suvite subtiri de par intre dinti.Shayerei ii placeau cum suna parut prins intre dinti.
Shayera isi aduse aminte de mica intrebare a baiatului care tocmai venise,avea sa ii dea un raspuns lung.
"Eu am vanit pe Aleea Diagon,sa ma intalnesc cu fratele meu.Nu spun mai multe fiindca este o poveste lunga,adica faptul ca ma pot vedea din Paste in Craciun cu fratele meu,deci,nu conteaza asta.Fratele meu mi-a dat o bagheta si a zis sa am mare grija de ea.Am pus-oin buzunatul cel mare al robei,dar Federic a zis sa merg la caspel pe Aleea Nocturn,si sa pun bagheta undeva sa nu fie gasita deloc,chiar si eu sa uit de ea,sa uit unde am pus-o,dar sa uit dupa ce ajung la castel,a zis ca numai acolo poate fi in siguranta.Am venit pe Aleea Norcturn si Clahoth,batranul ala,a zis sa ii dau bagheta,pe care eu am zis ca nu o am si ca nu stiu nimic espre ea.Clahoth e dusmanul familiei mele de cand tata l-a dat afara din Ordinul Phoenix fiindca a aflat ca dadea informatii cui nu trebuie.Atunci a aparut Sanara."
Sanara-Shayera se uita nevinovata in jur si isi musca buza.
"Unde e bagheta??"intreba Shayera nervoasa si speriata in acelasi timp.
Stia ca bagheta primita de la fratele ei era ceva periculos si ceva ce trebuia ascuns.Fiindca Federic nu o chema pe ascuns si nu ii dadea nimic si ii zicea sa ascunda si sa uite unde ascunse acel lucru.Stai ca era ceva ce Federic vroia sa ascunda,si era o bagheta.Cine stia ce bagheta era sau de ce apartinea,cine stia a cui era.

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cea mai periculoasa vraja - by Sharma Sanara - 16 Feb 2009, 20:25
Re: Cea mai periculoasa vraja - by Shayera Holl - 24 May 2009, 17:42

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vraja cutremurului Sharma Sanara 6 1,506 30 Jan 2009, 21:50
Last Post: Sharma Sanara