Cea mai periculoasa vraja
13 Jun 2009, 23:10
Aparitia omului a avut loc deja, ceea ce-mi ceri tu nu face parte din timp, ce doresti tu este in afara existentei lumi acesteia. Voi de fapt sunteti adusi din alta dimensiune, o dimensiune pe care ati suprapopulat-o, rasa superioara de acolo, Argaterii, m-au chemat ca sa va ucid, cel putin pana la un anumit numar...................Nu am facut asta v-am adus aici in lumea aceasta care nu incepuse inca, ceea ce sti despre anii inainte de nasterea lui Hristos mi s-a parut interesant intr-o carte de religie pe care am gasit-o pe undeva. Asa ca am sadit acea amintire in mintile voastre, am creat lumea cu big bangul apoi creaturile acelea carora le ziceti voi dinozauri......................Au aparut pur si simplu asa ca v-am mutat de pe continent pe continent, si v-am ajutat sa evoluat pana intr-un punct dupa care, sleit de putere a trebuit sa plec inapoi in lumea mea.

Cand am revenit erati binisor asezati cam prin anul 200 sau cva de genul si m-am uitat si la ce ati facut, de atunci nu m-am mai dus inapoi, aveam aici destul rau cat sa fiu nemutior, exact ce am devenit acum..............

In timp ce vorbise a avut destul timp sa fumeze si 2 pachete de tigari si sa curete un cartus plus o lada...................Erau atatea mucuri de tigara alaturi de el incat puteai sa acoperi toata planeta in ele, le facu pe toate intr-o sfera de otel si baga sfera in buzuna..................Nu era prea fericit, se citea pe fata lui, nu era deloc fericit.

Ceva totusi e uimitor, cum naiba a reusit si sa vorbeasca si sa fumeze, oh da corect e un demon nu are nevoie de gura, neaparat ca sa produca sunet.

Satis D. Ashcroft

I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cea mai periculoasa vraja - by Sharma Sanara - 16 Feb 2009, 20:25
Re: Cea mai periculoasa vraja - by Roland Delaney - 13 Jun 2009, 23:10

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vraja cutremurului Sharma Sanara 6 1,506 30 Jan 2009, 21:50
Last Post: Sharma Sanara