Thread Closed 
Voyage, voyage... \ (^_^) /
25 Jul 2009, 20:12
Noi in tabere facem 99% ce vrem noi adica , mai sunt profi care isi pun judetul la treaba , de ex ii obliga sa se duca la un concurs , dar atat . Noi stabilim programul . Eu de ex de 3 ani merg in aceeasi tabara si de fiecare data am lenevit si nu am participat la nici'o activitateFinna . dar oricum , nu e nimeni sa ne controleze atata.. suntem de capul nostru stam pana la 2 pe hol , desi stingerea e la 11 , ca pana vin profii din vilele vecine sa ne gatuie ...Finna de acum , daca nu nimeresc tot la vila aia , fac crize[-x si cat de revoltata eram la inceput ca am nimerit intr'una din vilele " proaste " s'a dovedit ce'a mai tare , ca era incapatoare si fara profiFinna si , ma rog , nu ne destrabalam in asa hal incat sa spargem un geam sau fazeSmile eram cumiiiiintiFinna
imi amintesc ca 2 tipe s'au apucat sa faca striptease in camera baietilor parcaFinna si una dintre ele chiar dormea in camera lor , in patul in care dormea unul care a plecat din tabara din a 2'a zi.. ce'o sa se aleaga de aia nu stiuFinna
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Voyage, voyage... (^_^) / - by Briana Brighton - 16 Jun 2009, 19:23
Re: Voyage, voyage... \ (^_^) / - by Ginny Malfoy - 25 Jul 2009, 20:12