Voyage, voyage... \ (^_^) /
|
26 Jul 2009, 19:54
|||
|
|||
Pai e vorba de o tabara [ se numeste Poiana Pinului ] pe care o castigi la Cangurul [ d matematica ] , sau o poti plati...
Nu e scumpa , sunt vreo 9 - 10 zile , si costa vreo 5 milioane ![]() Desigur poti castiga la cangurul si mergi pe gratis ![]() Ce misto ar fi sa ne intalnim la anul adoo ![]() ![]() Asa , tabara asta nu e departe de tn.. mai departe e de mine ![]() ![]() Ioti un sait jmecher [ sait ![]() http://danielrosner.blogspot.com/2007/12/genial.html - pozele cred ca sunt mai vechi . de cativa ani cred . ca acum este o poteca principala si o chestie cu tobogane , leagane etc . - Quote:Descriere tabãrã: este o tabãrã de elevi cu 4 vile. - 2 din ele oferã condiþii foarte bune, camere cu 2/3/4 paturi cu baie în camerã ºi mobilier destul de nou - 2 oferã camera cu 6-8 paturi ºi baie pe holDeci da , sunt 4 vile : cele mai bune , alea cu mai putine paturi + baie in camera sunt Mioritza si Bradul [ ma rog , toata lumea zice Bradutz ] si celelalte doua sunt Soimul si Magura [ ca prajitura aia ![]() Am fost la Mioritza acum 3 ani , la Bradutz anul trecut si la Soimul anul asta. Urmeaza Magura probabil ![]() Am reusit sa stricam dulapul detalii detalii ![]() ![]() Quote:Comunicaþi:Existã semnal pe Orange, Vodafone, Cosmote ( de zapp nu ºtiu ca nu am testat), dar este cam slab.În unele locuri poþi avea examen chiar full, dar în camere se mai întãmplã sã nu ai semnal.Ete kk. Anul trecut stateam la mansarda si ne cocotam pe geam sa prindem oleaca de semnal. Anul asta eu am iesit in castig , avand semnal daca stateam cumva anume in propriul meu pat ![]() ![]() Btw , niciodata nu le'am marturisit colegelor mele de camera cum sa prinda si ele semnal [ MWHAHAHAA ] [ nu doream sa umble prin patul meu pe'acolo ![]() ![]() aaa... si uite tampenia in care ma dadeam eu intr'una anul trecut ![]() http://www.mts.gov.ro/files/photos/DSC_0...696262.JPG In spatele chestiei aleia este vila Bradutz. Vizavi de ea este Mioritza. Langa Bradutz , pe aceeasi parte, este Soimul, iar vizavi de soimul este Magura. Oricum , e marfa acolo ![]() Cand o sa ia mama un calc nou [ sapt asta care vine , sau peste 2 sapt ] , ia si scanner , si iti fac un desen cu camerele in care am stat in cei 3 ani de mers in tabara ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|