Lectia I - Descifrarea viselor
22 Aug 2009, 12:03
In linistea de pe holurile Hogwartsului nu se auzeau decat pasii Ellei care reusise sa intarzie la ora de previziuni despre viitor. Oare cum de nu prevazuse asta, se amuza in timp ce alerga spre turn.
Dupa ce intra in clasa si isi ceru scuze ca intarziase, Ella se aseza langa o colega de la astropufi, Yarina. Deis erau la aceasi casa, nu vorbisera decat o data despre niste lucruri banale, la biblioteca.
In timp ce Yarina isi descrisese visul si asculta descifrarea facuta de profesoara, Ella se uita prin clasa. Aceasta era mica, dar calda si primitoare. Lumina naturala nu intra foarte bine in turn, iar jocul flacarilor lumanarilor ii amintea Ellei de Marea Sala.
Dupa ce termina de vorbit, Ella ridica mana si dupa ce primi aprobarea, incepu sa-i povesteasca visul avut chiar in acea seara.
"Se facea ca ma plimbam prin padurea Interzisa, admirand natura si felul in care luna stralucea printre crengile copacilor. Deodata am vazut un cal alb, superb, cu o coama lunga si o coada maestuoasa, ambele din flacari. Acesta m-a privit cu ochii lui ca de cristal si mi-a zis: ' Numele meu este Blackfire Hearth. Sunt familiarul tau.' Prin vis m-am apropiat de cal si i-am mangaiat coama, iar focul nu m-a ars, din contra, era chiar palcut. Cand am vrut sa-l intreb ce vrea sa spuna, totul a disparut, iar eu m-am trezit."

[Image: Untitled-3copy.png]

[Image: spas.gif]

[Image: banner-mic.gif]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 21 Aug 2009, 22:38
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Ella Tamashi - 22 Aug 2009, 12:03
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 22 Aug 2009, 14:49
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 30 Aug 2009, 12:58
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 15 Nov 2009, 17:34
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 17 Nov 2009, 23:03