Lectia I - Descifrarea viselor
|
11 Sep 2009, 23:16
|||
|
|||
Luminita statea in banca ei din clasa in care se tinea ora de Previziuni despre Viitor. Ii placea aceasta ora, dar nu mai mult decat Transfigurarea, desigur. Parul ei lung si blond ce avea suvite brunete era lasat pe spate stralucind in lumina soarelui. Luminita statea dreapta pe scaun, urmarind-o inca cu ochii ei albastri pe Kennya. Viperina era foarte prietenoasa, facuse cunostinta cu ea de ceva vreme, dar..Luminita nu era genul de persoana care sa pastreze o legatura foarte stransa cu cineva..de fapt..daca statea bine sa se gandeasca, avea doar doua prietene foarte bune la Hogwarts, si acelea erau Hermione Granger si Ginny Blackfire..si asta numai pt. ca erau tot la Cercetasi si se vedeau foarte des. Cercetasa fu trezita la realitate de glasul profesoarei..
''-Buun, acum ca am interpretat si visul Kennyei, sa vedem..cine mai vrea sa ne povesteasca visul sau?'' Desi era mereu atenta la ore, activa si silitoare, Luminita nu se simtea in largul ei cand trebuia sa vorbesca in fata celorlalti despre visele sau experientele ei din trecut..insa de data aceasta.. ''-Vreau eu, doamna profesoara..'' ''-Da, Domnisoara Limpede, te rog..'' Luminita se ridica in picioare..se uita in jur, si cu sfiala, dar si cu ceva curaj...incepu sa povesteasca visul care il ultimul timp, era cel mai frecvent.. ''-In ultimul timp, visez ca sunt intr-o camera mare, perfect rotunda, foarte simpla, alba, in care ninge, si in secunda urmatoare, cad in gol, sau..mai bine zis printr-un vartej de culori, tot felul de culori ciudate..Dar inainte sa ajung jos, ma trezesc speriata.. Am avut acest vis in trei nopti la rand saptamana aceasta..Chiar imi doresc sa stiu ce inseamna..''termina Cercetasa si se aseza la loc asteptand interpretarea visului de catre profesoara. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|