Lectia I - Descifrarea viselor
15 Sep 2009, 18:03
Reagan alerga pe hol. Cand ajunse in dreptul usii de la Previziuni despre viitor ciocani usor, foarte slab si intra grabita. Se aseza in banca fara sa isi dea seama ca profesoara deja incepuse ora si se uita putin suparata la ea. Deodata cand ridica capul o vazu. Incremeni si cu un glas sters, fara variatii de tonalitate zise: "Imi cer scuze de intarziere."
Reagan se intoarse spre ghiozdanul agatatt de spatarul scaunului si scoase un pergament, o pana si o calimara de cerneala.
"Daca tot am ajuns, as vrea sa imi povestesc si eu visul care il visez in fiecare noapte de acum trei saptamani."
"Bine, povesteste." raspunse profesoara.
"Visez ca alerg spre o usa, si cand ajung la usa sii o deschid se evapora podeaua, incerc sa fuc dar oriunde m-as duce podeaua se evapora, orice ating indiferent daca direct sau indirect se evapora, inafara de haine. Si cad in gol. Vad podeaua dar nu ajung la ea. Cad pe langa o bara de care ma prind.Si simt apoi podeaua dar nu o vad. Merg inainte, ca si cand nu as avea tinta si ajung la o floare uriasa si un fierastrau. Incerc sa o tai si ma trezesc."
Reagan se intreba ce o sa zica profesoara.

[Image: sig.png]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 21 Aug 2009, 22:38
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 22 Aug 2009, 14:49
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 30 Aug 2009, 12:58
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Katya Sokorov - 15 Sep 2009, 18:03
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 15 Nov 2009, 17:34
Re: Lectia I - Descifrarea viselor - by Guest - 17 Nov 2009, 23:03