Emotie de toamna
22 Oct 2009, 22:00
Intr-o dimineata,pe cand soarele isi trimitea razele palide pe suprafata lacului inghetat, Bellatrix s-a trezit din senin cu gandul la el..baiatul care a facut-o sa se simta speciala.A deschis dulapiorul de langa pat si si-a luat jurnalul.Cuvintele pe care le-a scris au fost:"Draga jurnalule,nu stiu ce sa mai fac."O lacrima grea si arzatoare cazu peste cuvintele pe care le scrisese,intinzand cerneala din stilou.Isi sterse ochii si continua sa scrie:"Cred ca o sa ma usuc ca o meduza uitata pe plaja de la atata plans;nici lacrimi nu mai am.",dar a fost intrerupta de Bella,care a intrat in camera, zambind larg.Cand a vazut-o pe Bellatrix cu lacrimi in ochi zambetul ei a pierit. S-a apropiat de ea si a intrebat-o:
"-Ce s-a intamplat?"
"-Nimic...numai ca uneori simt ca nu mai pot."raspunse Bellatrix, abia abtinandu-se sa nu planga.
"-Dar de ce?Haide...stii ca poti avea incredere in mine".Bella abia reusise sa isi termine propozitia cand in camera au intrat Luna si Hermione. S-au apropiat in graba de patul lui Bellatrix si au vazut-o si ele cu lacrimi in ochi.
"-Ce s-a intamplat?Ce ai patit?"zise Luna si Hermione intr-un glas.
"-Ei bine...Aseara am primit o scrisoare de la el...si m-a facut sa ma gandesc la timpurile vechi,cand imi petreceam timpul alaturi de el;mi-a rascolit gandurile si m-a facut sa retraiesc toate amintirile."
"-Si...ce scria?"intreba Luna cu un glas timid,incercand sa nu para prea indiscreta.
Bellatrix scoase din dulapior scrisoare,care se afla intru-un plic rosu si incepu sa citeasca:
-"Buna...nu are rost sa iti mai spun ca imi este dor de tine,pentru ca stii deja.Sunt infometat,dar nu pot sa mananc;mi-e pofta de dulceata buzelor tale.Mi-ar placea sa ma joc in parul tau,sa-ti simt respiratia calda.Cand trec pe langa locul unde stateam noi,sub acel copac care ne ocrotea de privirile celorlalti, imi amintesc cum te tineam in brate si parca timpul se oprea in loc pentru noi.Cand trec pe langa ceilalti as vrea sa te vad si pe tine acolo,cu ei,sa razi,sa imi zambesti asa cum numai tu stii,sa te uiti la mine cu ochii tai firavi,plini de inocenta ta, si sa imi spui cat ma iubesti printr-o singura privire."Bellatrix izbucni in plans,iar Bella o imbratisa.Hermione termina de citit scrisoarea:"Sper sa te revad in curand,al tau B.C.".
"-Haide...e doar un baiat;o sa iti revii."zise Hermione.
"-Nu e atat de usor!"spuse Bella si ii arunca o privire sfidatoare,plina de repros Hermionei.
"-Uite...putem merge sa ne plimbam pe domeniu,sa stam putin la lac,sa-l vizitam pe Hagrid,iar seara vom merge intr-o plimbare in Padurea Interzisa, iar maine vom merge in Hogsmeade dak e vreme frumoasa.Poate asa te vei simti mai bine si nu te vei mai gandi la el."zise Luna pe un ton binevoitor.
"-Mda...sunt de acord.Va multumesc pentru tot.Ma duc sa iau micul dejun,apoi ne intalnim in camera de zi pentru a merge pe domeniu."
Bellatrix s-a ridicat din pat si si-a luat o pereche de blugi negrii,un tricou si un paltonas.A mai recitit odata scrisoarea,apoi a pus-o inapoi intre paginile jurnalului.Din dulapior a scos un colier cu un medalion in forma de pisica;era un cadou de la El.L-a sarutat si a ramas cu gustul dulce-amarui pe buze,apoi l-a pus la gat .Cand colierul i-a atins pielea calda si suava,ea a simtit o senzatie ciudata;un gol in suflet.S-a incaltat si s-a indreptat spre camera de zi a Cercetasilor cu pasi greoi.Acolo,Bella,Luna si Hermione o asteptau zambind.
"-Ti-a luat ceva timp.."zise Bella.
"-De unde ai acest colier?E suberb!"...intreba Hermione uimita,care era atrasa de bijuterii.
"-E de la el..stie ca imi plac pisicile.."dupa ce zise aceste cuvinte, Bellatrix se inrosi.
Fetele iesira pe poarta castelului si se indreptau spre un tei batran,care era in apropierea lacului inghetat.S-au asezat pe iarba acoperita de bruma si au inceput sa vorbeasca despre tot feluri de lucruri.Bella zise:
"-Stiti ca in week-end-ul viitor,la Hogwarts vor veni "Surorile Stranii"?...Imi plac cateva melodii din repertoriul lor si m-am gandit ca ar fii distractiv daca am merge si noi sa le vedem cantand.Deci..ce ziceti?V-ar placea?
"-Da!"raspunse celelalte trei intr-un glas.
"-Apropo..mai tarziu mergem pe la cantina?...Vreau sa vad ce este in meniu.."zise Hermione pe un ton putin rugator.
Bella surase,alaturi de celelalte.
Peste ceva timp,Hermione si Luna merse la cantina.Bella si Bellatrix priveau oglinda de apa scanteietoare.Era un loc incantator.Deasupra lui plutea o ceata aurie,iar cele doua fete isi stranse mana una alteia,apoi Bellatrix spuse:
"-Stiu ca si tu ii simti lipsa lui Alex si poate de asta tu ma intelegi cel mai bine..."
"-Da,asa e.Ii simt lipsa,dar incerc sa imi ocup timpul cu altceva."zise Bella,iar in glasul ei ramase o urma de regret..
"-Iti apreciez curajul si taria ta de caracter...esti o fire puternica..."zise Bellatrix,apoi cele doua prietene se imbratisara.O lacrima de fericire se prelinse pe obrazul amandurora.Acele lacrimi se contopira si cazura impreuna pe suprafata lacului inghetat.
In locul in care cazuse,lacul parea ca se topise.Acea lacrima era o lacrima calda facuta din sentimentele lor.Amandoua simteau niste sentimente profunde.Iubire si prietenie.... Dintr-o data,cele doua prietene au fost intrerupte...

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Emotie de toamna - by Bella Emily Rose - 22 Oct 2009, 22:00
Re: Emotie de toamna - by Rachel von Precieux - 24 Oct 2009, 17:28
Re: Emotie de toamna - by Bella Emily Rose - 24 Oct 2009, 20:38
Re: Emotie de toamna - by Isabella River - 24 Oct 2009, 21:12
Re: Emotie de toamna - by Rachel von Precieux - 24 Oct 2009, 23:08
Re: Emotie de toamna - by Guest - 15 Nov 2009, 05:58
Re: Emotie de toamna - by Isabella River - 17 Nov 2009, 00:22