Emotie de toamna
|
24 Oct 2009, 17:28
|||
|
|||
De draga lor prietena Hermione care sari pe ele...
"-Aaaaaa,tipara Bella si Bellatrix in timp ce cadeauimpreuna cu Hermione." "-Heei,zise Bella.Jur ca ti-o voi plati." "-Da da,poate,zise Hermy si zambi diavolesc spre ea." Hermione se ridica de pe jos iar Bellatrix si Bella facura la fel. "-Azi este Balul de Craciun...deci...vreti sa veniti cu mine?intreba Hermione vesela." "-Sigur,zisera fetele." "-Super.Atunci,haideti s-o chemam si pe Luna,apoi sa ne pregatim pentru bal.Trebuie sa ma spal pe cap,sa-mi fac o coafura noua si sa imi aleg o rochie." "-Bine,venim cu tine,fura de acord fetele." Cercetasele se dusera in Camera de Zi unde o gasira pe Luna stand langa semineu si citind o carte. "-Hei Luna,o striga Hermione si se duse la ea.Fata ridica capul.Azi este Balul de Craciun pentru cei din anul IV.Eu,Bella si Bellatrix vrem sa mergem.Vii si tu?" "-Pai,eu,da.Presupun ca da." "-Ok,zise Hermione.Este in seara asta la ora 20:00.,si acum e ora 18:00.Ma duc sa ma pregatesc.Succes la parteneri ." Terminand se vorbit,Hermione pleca vesela cu pasi de dans in camera ei.Cand intra,se repezi la cufarul ei.Rascoli pe acolo,apoi scoase 4 rochii.Prima era formata dintr-un corset si o fusta lunga atasata de el de culoare mov-roz cu un trandafir din pene de pasare Phoenix de culoare roz-rosu care ridica "voalul" de pe fusta in colt,si cu umerii goi.A doua rochie era de culoare mov,tot lunga,cu un snur impletit care se lega pe dupa gat si un fluture facut din petale de lalea mov inchis date discret cu sclipici pe deasupra.A treia rochie era pe un roz-aprins,la piept fiind cambrata si mulata pana la talie,apoi de la talie pana jos era putin larga.Fusta era in colt pana sus la coapsa piciorului.Ultima rochie era de culoare verde putin inchis,cu umerii goi,sus avand un fel de "bata" care era prinsa de corset si venea pe maini.Fusta avea un voal elegant pe deasupra.Si din rocia aia mai faceau parte o pereche de manusi de matase fina pana la cot tot de culoare verde.Hermy isi alese prima rochie mov-roz,care se asorta cu pantofii ei cu toc pe roz. Apoi le vazu pe Bellatrix,Luna si Bella intrand in camera. "-V-ati hotarat cu ce sa va imbracati?intreba tot asa de vesela Hermione." "-Noua mama a uitat sa-mi trimita rochia pentru bal,zisera Bella si Luna in cor." "-Si mie rochia mi s-a rupt intr-un colt,zise Bellatrix.Asa ca nu avem cu ce merge la bal.Prin urmare,vei fi singura care merge." "-Nu-mi vine sa cred,zise trista Hermione dar apoi ii veni o idee.Stati,zise ea,mi-au mai ramas fix trei rochii pentru bal.Daca vreti,puteti lua cate una." Fetele uimite,o imbratisara pe Hermione in semn de multumire,apoi vazura cele trei rochii pe pat.Se dusera sa aleaga cate una.Bellatrix alese a treia rochie pe un roz-aprins care contrasta cu pielea ei de culoare inchisa.Bella isi alese a doua rochie de culoare mov,iar Luna o lua pe ultima de culoare verde. "-Multumim Hermione,zisera ele in cor apoi incepura sa zambeasca." "-Cu placere,zise Hermione.Aveti nevoie si de pantofi?" [b]"-Eu nu,zise Bella.Am o pereche de pantofi exact de culoarea asta.Se vor asorta de minune cu rochia."[/b] "-Nici eu,zise Luna.Din fericire,si eu am o pereche de pantofi cu toc pe verde." "-Nici eu n-am probleme cu pantofii,zise si Bellatrix." "-Ok.Atunci,schimbativa repede si aranjativa.Mai avem doar 40 de minute." Hermione se intoarse la rochia ei.Se imbraca repede in 10 minute,luandu-si si pantofii.Mai avea 20 de minute ca sa-si faca o coafura mai aparte.Bine ca se spalase de dimineata pe cap.Isi prinse parul in coc,lasandu-si cate o suvita mica si lunga de o parte si de alta a fetei.Cand termina,se uita la ceas si vazu ca mai sunt 5 minute pana sa se inceapa balul.Se intoarse cu fata la fete si vazu ca si ele erau gata.Hermione isi mai puse cerceii ei preferati in forma de floare de culoarea zapezii,si merse la fete. "-Sunteti gata?" "-Da,zisera toate in cor." "-Atunci,sa mergem." Cercetasele ajunsera in Marea Sala exact la timp pentru bal. Se asezara la o masa,uitandu-se cum sefii de casa deschideau dansul.Apoi mai multe perechi iesira sa danseze. "-Se pare ca n-ati reusit sa gasiti parteneri,nu?intreba Hermione." "-Nu prea am avut timp,zisera ele." "-Da....nici eu." Apoi,Alex veni la masa noastra invitand-o pe Bella la dans,aceasta acceptand bucuroasa.Imediat dupa asta,Catalin o invita pe Bellatrix la dans,si aceasta se inrosi putin,dar accepta.Ramasesera Luna si Hermione la masa.Mai stara vreo 10 minute,apoi,si Luna fusese invitata la dans de catre prietenul ei,pe care dupa cum observa Hermione,nu-l cunostea.Probabil ca ii spuse numai surorii ei,Bella.Asa ramase Hermione singura la masa.Plictisita,incepu sa bea din paharul ei cu suc de dovleac,uitandu-se la prietenele ei cum dansau cu prietenii lor,si acum,partenerii lor de dans.Din cand in cand mai surprindea cate o privire de la una din ele,si ii zambea,apoi revenind la sucul ei de dovleac.Trecuse o jumatate de ora.Acum era 20:30.In acel moment incepu cantecul ei preferat de vals.Voia si ea sa fie invitata la dans,sau cel putin in acel moment.Apoi,uimita fu invitata de..... ~Rachel~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Emotie de toamna - by Bella Emily Rose - 22 Oct 2009, 22:00
Re: Emotie de toamna - by Rachel von Precieux - 24 Oct 2009, 17:28
Re: Emotie de toamna - by Bella Emily Rose - 24 Oct 2009, 20:38
Re: Emotie de toamna - by Isabella River - 24 Oct 2009, 21:12
Re: Emotie de toamna - by Rachel von Precieux - 24 Oct 2009, 23:08
Re: Emotie de toamna - by Guest - 15 Nov 2009, 05:58
Re: Emotie de toamna - by Isabella River - 17 Nov 2009, 00:22
|