Emotie de toamna
|
24 Oct 2009, 20:38
|||
|
|||
Vlad...acesta o privi cu niste ochi patrunzatori.Hermione accepta printr-un zambet invitatia la dans.Acum era pe ringul de dans alaturi de prietenele ei.Toate ii zambeau.Vlad ii zise:
"-Imi cer scuze ca nu am mai vorbit de mult;am fost ocupat si am uitat ca este o persoana care se gandeste la mine..acea persoana fiind tu..."dupa ce spuse aceste cuvinte o cuprinse in brate si o stranse la piept ca pe o floare gingasa.Aceasta se inrosi putin si cuprinsa de emotie ii zambi.Bella dansa cu Alex,iar pe fata ei nu radia decat un zambet senin;toate grijile ei disparuse cand se afla alaturi de el.Luna, parea sa se inteleaga bine cu partenerul ei,desi era un baiat necunoscut,incepuse sa poarte o discutie interesanta,si in acelasi timp amuzanta.Amandoi chicoteau si zambeau.In acest timp,Bellatrix si Catalin se lasau purtati de magia dansului;parca trupurile lor se uneau si dansau intr-unul singur.Amandoi suradeau ca doi copii.Bellatrix intreba: "-Cum ai reusit sa vii aici?"...in glasul ei se simti putina ingrijorare. "-Acum nu mai conteaza..conteaza doar ca sunt aici,cu tine.De ce nu lasi grijile la o parte macar pentru o ora,macar in seara asta?...traieste aceste clipe dulci si lasa-te condusa de mine...lasa-ti trupul sa vibreze in bratele mele...simte muzica...e o seara speciala....e seara noastra..."zise Catalin incercand sa ii alunge toate grijile lui Bellatrix,si apoi o saruta pe frunte. Balul continua...unii mai luau o pauza...altii abia intrau pe ringul de dans... Hermione si Vlad merse sa se plimbe pe coridoarele scolii.Vlai ii spuse: "-Stii...mi-ai lipsit in acest timp...si nu as vrea sa mai plec de langa tine..." "-Si tu mi-ai lipsit...dar am preferat sa las lucrurile asa cum sunt..."zise Hermione cu o urma de regret in glas. Vlad o imbratisa,apoi o sarutase.In ochii Hermionei o lacrima lua nastere,apoi i se intinse pe obrajii rosii.Mersera impreuna pe coridoare sa se plimbe,apoi intrara din nou in Marea Sala si incepuse sa danseze alaturi de ceilalti. Bella si Alex au mers in Turnul Cercetasilor.Amandoi stateau si priveau pe geam luna,care stralucea in intuneric ca o regina.Alex o stranse la piept pe Bella,iar aceasta ii zambi,apoi se sarutara.Bella ii zise: "-Mi-ai lipsit enorm..ma bucur ca esti aici." "-Si tu mi-ai lipsit...mi-a lipsit si privirea ta inocenta,glasul tau dulce...totul...nu regret nici o secunda ca ma aflu aici."zise Ales strangandu-i mana Bellei,apoi se intoarsera si ei in Marea Sala.Bella o privea pe sora ei,Luna,care statea pe o canapea si vorbea cu noul ei prieten.Se parea ca se inteleg destul de bine.Iar in ochii Lunei se vedea o sclipire aparte. Bellatrix se retrase si ea de pe ringul de dans,alaturi de Catalin si merse impreuna sa se plimbe pe domeniu.Catalin o lua de mana.Aceasta,putin nesigura de ce avea sa se intample ii zambi.Ajunse in fata oglinzii de gheata in care se reflecta luna.Lacul parea mai misterios decat niciodata,dar in acelasi timp era o priveliste incantatoare.Catalin o imbratisa,apoi o stranse la piept si ii soptise la ureche: "-Ma bucur ca esti aici,cu mine.Te rog...lasa totul in urma si uita de griji...vreau ca timpul sa se opreasca in loc acum,doar pentru noi doi." O cuprine in brate si o saruta cu pasiune,apoi merse impreuna si se asezara sub un tei.Crengile se aplecau asupra lor.Catalin o puse in bratele lui pe Bellatrix ca pe o pana usoara,iar apoi se apropia din ce in ce mai mult de buzele ei.Ii simtea respiratia...Ii simtea mainile lui in parul ei..ii simtea buzele moi...nu mai vroia ca acea seara sa se termine...Dintr-o data Catalin ii puse in mana lui Bellatrix o cutiuta roz.Aceasta o deschise emotionata...in interiorul ei se afla o pereche de cercei cu model de pisica neagra pe ei.Se potriveau perfect cu colierul pe care il purta Bellatrix,care era cadou tot de la el.Aceasta fericita il imbratisa,iar apoi se sarutase pasional,iar lumina luminii se revarsa peste trupurile lor....peste jumatate de ora se ridicase de pe iarba acoperita de bruma si merse spre castel tinandu-se de mana.Acum Bellatrix avea mai multa incredere in ea...Cand intra din nou in Marea Sala,tocmai se anunta ca se mai pune o singura melodie apoi se vor anunta castigatorii serii.Bella si Alex dansau alaturi de Bellatrix si Catalin.Luna dansa timida intr-un colt al salii cu partenerul sau,iar Hermione era in mijlocul ringului de dans alaturi de Vlad si radia de fericire.Dupa ce se termina si ultima melodie,pe scena urca Ginny Di hahalina,care era imbracata intr-o rochie suberba. "-Si castigatorii din aceasta seara sunt:Kennya Di hahalina si Raizen." Mii de aplauze izbucnira cand cei doi uracara pe scena.Kennya le zambea tuturor,la fel si Raizen. Dupa ce aplauzele se terminara,Ginny zise din nou: "-Mai sunt si cateva premii speciale...Aceste premii se acorda perechilor:Bella Swan si Alex,Hermione Green si Vlad,Bellatrix Cullen si Catalin si nu il ultimul rand Luna Swan si partenerul sau.Toate urcara pe scena,in timp ce toti ceilalti din sala le aplaudau.Ele zambeau,iar fata lor radia de fericire...de mult timp nu mai avusese o astfel de seara atat de minunata si de romantica... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Emotie de toamna - by Bella Emily Rose - 22 Oct 2009, 22:00
Re: Emotie de toamna - by Rachel von Precieux - 24 Oct 2009, 17:28
Re: Emotie de toamna - by Bella Emily Rose - 24 Oct 2009, 20:38
Re: Emotie de toamna - by Isabella River - 24 Oct 2009, 21:12
Re: Emotie de toamna - by Rachel von Precieux - 24 Oct 2009, 23:08
Re: Emotie de toamna - by Guest - 15 Nov 2009, 05:58
Re: Emotie de toamna - by Isabella River - 17 Nov 2009, 00:22
|