Emotie de toamna
|
24 Oct 2009, 21:12
|||
|
|||
Rochia, simpla, si mov ii venea foarte bine, Bellei. Isi ondula parul blond si-l lasa pe spate. Isi pusese lantisorul cu steluta primit de la sora ei de Craciun. Nu se gandise niciodata ca va fi asa la Balul de Craciun. Adica..ea dansand cu Alex..
''-Si...ce faci aici..?'' il intreba ea evitand putin privirea lui. ''-Pai..nu puteam sa te las fara partener la Bal, nu-i asa?'' ''-Dar a fost si la scoala ta un Bal..nu-mi spune ca ai renuntat pentru mine.'' ''-Ba, da. Exact asta am facut. Am avut cateva optiuni..ma refer, la fetele de la mine la scoala, sa le invit la Bal..'' zise el, in voce citindui-se sarcasmul. ''-Hmm..'' marai discret Bella. ''-Geloasa..? '' chicoti cristalin Alex. ''-Deloc..'' minti Bella, de data aceasta uitandu-se in ochii lui. ''-Deci..cum spuneam..Am avut cateva optiuni..dar nu s-au ridicat la standardele mele..'' ''-Si..ce vrei sa zici prin asta? Ca eu ma ridica la standardele tale?'' ''-Hmm..si asta..dar tu esti mult mai frumoasa.'' apoi isi schimba tonul in unul mult mai serios: ''-Bella, stii doar ca pe tine te iubesc, si nimeni nu poate schimba asta.'' ''-Da..stiu....cred..'' indruga fata inrosindu-se putin. Urmatorul cantec fu unul mult mai lent, iar Bella isi lasa capul pe umarul lui Alex, aceste o saruta pe obraz iar ei continuara sa danseze. Dupa ce se dansara pe inca doua melodii, mersera la masa, langa Hermione, dupa care venira si Bellatrix cu Claudiu urmati de Luna si Liviu. ''-Buna Alex. '' il saluta Luna. (ei cunoscandu-se ce mai mult timp) ''-Hei Luna. '' o saluta si el. ''-Aaa..El e Liviu..'' il prezenta Luna. ''-Buna Liviu.'' il salutara toti. Cu totii ramasera la masa inca ceva timp si vorbira despre echipele de vajthat, despre ce au mai facut si toti s-au distrat de minune. ''-Aa..noi mergem sa facem o plimbare pe afara..'' zise Alex uitandu-se la Bella. ''-Sigur..'' zise aceasta rosind din nou. Traversara Marea Sala, si mersera afara. Aerul rece al serii ( in curand al noptii ) o facu pe Bella sa tremure putin. Alex simti asta si o trase mai aprope de el pentru a o incalzi. ''-Macar stiu ca nu te-ai schimbat, Bells..'' spuse aceasta zambind. ''-Ce vrei sa spui?'' intreba fata putin confuza. Alex se opri in fata ei..luandu-i fata in mainile sale. ''-Esti la fel de friguroasa..'' chicoti el si o saruta usor. In acel moment incepu incet-incet sa ninga. Ei mersera sub un copac, unde Alex o tinea strans la pieptul lui pe Bella. Cei doi privira cum fulgii de zapada cadeau usori pe pamanat. Bella isi ridica ochii spre cer..Era de o culoare foarte ciudata, si totodata frumoasa..era un mov spre rosu. Nici urma de stele.. Isi cobori incet ochii si-i intalni pe ai lui Alex care o privea iubitor. Apoi sopti zambind: ''-Doar nu credeai ca am uitat de cadoul tau de Craciun, nu-i asa?'' ''-Oo nu...'' sopti Bella mijind ochii de groaza. Nu-i placea ca Alex sa-i faca mereu cate un cadou..nu-i pasa daca era Craciunul. Alex scoase din buzunar o cutiuta mica si neagra. O deschise si Bella casca ochii si mai mult, iar baiatul paru sa se bucure de reactia fetei. Inauntrul cutiutei, asezat cu grija, statea un inel finut, simplu, de argint cu un diamant stralucitor si micut in mijloc. ''-Alex...'' fu tot ce reusi Bella sa spuna..sau bine zis, sa sopteasca. Alex o ignora si lua cu grija inelul din cutiuta. Ii lua mana si i-l puse pe inelar. Bella isi privi mana. Diamantul straluci. ''Atat timp cat eu ma voi gandi la tine..cat de te voi iubi..Cat eu voi trai, acest diamant va straluci mereu.'' zise baiatul. Bella era prea uimita ca sa mai vorbeasca..dar totusi reusi sa spuna: ''-Alex..este mininat..dar stii ca..'' Alex o intrerupse continuand propozitia ei: ''-..nu trebuia? Ba da Bella..trebuia..meriti..'' zise el si o saruta din nou. Nefiind in stare sa-l mai contrazica, oricum stia ca nu are nici o sansa impotriva lui, ii raspunse si ea la sarut... You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Emotie de toamna - by Bella Emily Rose - 22 Oct 2009, 22:00
Re: Emotie de toamna - by Rachel von Precieux - 24 Oct 2009, 17:28
Re: Emotie de toamna - by Bella Emily Rose - 24 Oct 2009, 20:38
Re: Emotie de toamna - by Isabella River - 24 Oct 2009, 21:12
Re: Emotie de toamna - by Rachel von Precieux - 24 Oct 2009, 23:08
Re: Emotie de toamna - by Guest - 15 Nov 2009, 05:58