Emotie de toamna
24 Oct 2009, 23:08
Dupa sarutul lung si dulce,Bella si Alex se intoarsera inapoi in Marea Sala.Cand ajunse acolo,se aseza la aceeasi masa cu Bellatrix,Luna si partenerii lor,si observa ca Hermione si Vlad lipseau.Zambi putin la acest gand.
Intre timp,Hermione si Vlad se plimbau pe domeniul Castelului sub lumina cristalina a lunii care veghea deasura lor.Hermione incepu sa tremure usor de frig.Vlad se opri luand-o in brate pentru a o incalzi.Stateau cu fata la lac,privind dincolo de el,Padurea Interzisa plina de creaturi magice.Vlad observa ca Hermione tot tremura,asa ca isi dadu jos sacoul si il puse pe ea,apoi strangand-o in brate.Hermione stranse la sacoul cu mainile,mirosind parfumul dulce al prietenului ei.Era perfect.Era numai ea impreuna cu el intr-o noapte stand imbratisati sub lumina lunii.Era exact ceea ce voia Hermione.Ceva romantic.

"-Miai lipsit,zise Vlad spargand tacerea."
"-Si tu mi-ai lipsit,zise Hermione care se abtinea de la plans."
"-In tot acest timp cat am fost despartiti am realizat ca nu pot trai fara tine.Esti viata mea."
Atat i-a trebuit.Hermionei incepu sa-i curga o lacrima stralucitoare care se intindea pe obrajii rosii de frig.Apoi urmara altele.Vlad o stranse si mai tare in brate.Baiatul vazu ca ea incepu sa planga,asa ca ii sterse o "noua" lacrima cu buzele,sarutand-o tandru si delicat pe obraz.Incepura sa mearga din nou.Mai incolo se asezara langa o tufa de trandafiri rosii.Vlad o lua in brate iar Hermione isi aseza capul pe pieptul lui.Se uitara impreuna la luna plina si stralucitoare de pe cer.Hermione se cuibari mai tare la pieptul baiatului,savurandu-i mireasma parfumului pe care il iubea.
"-Uite,zise Vlad.Asta e cadoul tau de Craciun de la mine."
Baiatul ii dadu o cutiuta mica si mov.Hermione o deschise apoi isi mari ochii.Era un lantisor din argint cu initiala de la numele lui.Adica un "V" mare.Hermione ii saruta bland in semn de multumire.
"-Ei bine,vad ca-ti place.Ma bucur,zise el."
"-Il iubesc.Jur ca-l voi pretui si-l voi purta toata viata mea."
Urma o scurta pauza in care se auzea lin numai muzica din Marea Sala.Hermione recunoscu melodia ei preferata cantata de Surorile Stranii.Apoi Vlad zise:
"-Te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta..."
"-Si eu,zise Hermy."
Vlad incepu s-o sarute usor pe gat,urcand spre fata,apoi o saruta pasional,ea raspunzandu-i la fel.Amandoi se sarutara arzator,in miezul noptii.Incepu sa fulguiasca usor.Vantul imprastia peste tot domeniul mirosul suav si delicat al trandafirilor infloriti.......
Intra timp,in Marea Sala Bellatrix si Catalin dansau vioi pe ringul de dans.Luna vorbea la masa cu Liviu,iar Bella dansa alaturi de Bellatrix cu Alex.Acesta o stranse in brate cu blandete privind-o in ochi.
Era cea mai frumoasa zi de iarna pe care o avusese Hermione in toata viata ei.Cel mai frumos Craciun pe care il petrecuse la Hogwarts.Si cel mai frumos cadou primit vreodata-lantisorul din argint pe care il purta in acel moment pe domeniu......

~Rachel~

[Image: collec11.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Emotie de toamna - by Bella Emily Rose - 22 Oct 2009, 22:00
Re: Emotie de toamna - by Rachel von Precieux - 24 Oct 2009, 17:28
Re: Emotie de toamna - by Bella Emily Rose - 24 Oct 2009, 20:38
Re: Emotie de toamna - by Isabella River - 24 Oct 2009, 21:12
Re: Emotie de toamna - by Rachel von Precieux - 24 Oct 2009, 23:08
Re: Emotie de toamna - by Guest - 15 Nov 2009, 05:58
Re: Emotie de toamna - by Isabella River - 17 Nov 2009, 00:22