Bella Emily Rose
|
02 Nov 2009, 14:42
|||
|
|||
Draga jurnalule,
Numele meu este Bella Emily Rose .M-am nascut in anul 1995, intr-o dimineata ploioasa de noiembrie in Forks, Washington.Parintii meu au fost foarte fericiti in acea zi.Mama mea nu are puteri magice si nu este din lumea vrajitoareasca,in schimb tatal meu este un vrajitor cu sange pur. .Anii au trecut,iar eu m-am maturizat si odata cu trecerea anilor mi-am descoperit o abilitate magica.Ma pot transforma intr-o pisica neagra. Aceasta abilitate este influentata de semnul meu de la nastere..(.am pe spate o pisica neagra).Patronusul meu este de asemenea o pisica. Cand am ajuns la Hogwarts am incercat sa fiu prietenoasa,desi sunt o fire mai timida. Aici am invatat cu adevarat ce inseamna prietenia . La inceput , cele care mi'au fost alaturi , au fost nimeni altele decat : -Isabella Luminita Swan -Elizabeth Jojo Swann -Luna Swan -Anna Mcnair -Ginny Blackfire. Am uitat sa mentionez cateva lucruri importante despre mine.Sunt o fata cu parul saten,putin ondulat,am ochii verzi ºi faþa în formã de inimã.Sunt o fata prietenoasa,putin timida,inteligenta si optimista.Sunt o persoanã înþelegãtoare, plinã de compasiune, maturã pentru vârsta mea, cu un simþ al umorului dezvoltat. Punctul meu slab este lipsa de incredere. Prietenii mei cei mai buni sunt : Alice,Kate si asa zisul meu frate, Edward.Pe ei ma pot baza intotdeauna. Photos : [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,363 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |