Bella Emily Rose
|
03 Nov 2009, 00:07
|||
|
|||
Luni,2 noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m-am trezit plina de viata,dar nici eu nu stiam care e motivul. M-am pregatit pentru ore.La ora de Transfigurare profesoara a fost multumita de ce am reusit sa fac.La restul orelor am incercat sa fiu activa. Spre seara am inceput sa ma gandesc la tot felul de lucruri. In timp ce Elizabeth vorbea cu Isabella,Luna citea o carte,iar eu stateam si priveam pe geam. Parca asteptam pe cineva. Imi doream sa vina. Imi doream din tot sufletul,dar stiam ca e imposibil. M-am asezat in pat si am incercat sa adorm, dar nu reuseam. Ma gandeam daca am reusit sa il uit....sa trec mai departe peste acel capitol din viata mea....niciodata nu am avut curaj sa ii zic ca inca tin la el...si as fi vrut in acel moment sa ii vorbesc, dar nu aveam cum. O priveam pe Isabella. Pana si in somn avea acel zambet de indragostita incurabila...macar ea era fericita alaturi de Alex... O mie de lucruri imi treceau prin minte....imi aparea din nou chipul lui in fata ochilor;visam cu ochii deschisi ...sau era doar o amintire?...nici eu nu puteam sa imi dau seama...apoi vedeam cum ma plimbam,tinandu-ma de mana cu el si cum stateam la locul nostru,sub umbra unui copac,care ne ferea de privirile celorlalti.Atunci lumea era doar a noastra...dar acum acea lume e pustie... M-am straduit din rasputeri sa adorm...dar nu am putut...toata noaptea m-am gandit la el...la tot ce a fost...iar spre dimineata am adormit cu gandul la el..in minte ramanandu-mi imaginea unei fete inocente si a unui baiat blond care se sarutau sub umbra unui copac,incercand sa se ascunda de ceilalti... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,424 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |