Bella Emily Rose
|
06 Nov 2009, 00:32
|||
|
|||
Joi,5 noiembrie
Draga jurnalule,[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi lucrurile au revenit la normal...m-am impacat cu prietena mea cea mai buna,Alice,iar parintii mei incearca sa ma inteleaga si fac un efort destul de mare...cum eu sunt o fire mai...incapatanata...mi-am facut niste prietenii noi aici...si mi se pare ca sunt niste fete foarte dragute...Anna si Ginny B... Astazi din pacate nu am avut asa de mult timp liber,dar am incercat sa postez diferite lucruri pe site...sper ca maine voi avea mai mult timp liber...si voi putea sa completez la topicul pe care l-a deschis Anna:Cercetasii jucausi!... In rest..nimic nou...m-am distrat astazi la ore cu Isabella si Elizabeth..ne-am batut cu hartii...destul de infantil...dar ne-am distrat.. ![]() Am incercat sa ma pun in pat si sa adorm,dar nu prea puteam...asa ca m-am decis sa citesc..."Zori de zi" de Stephanie Meyer.... m-am decis sa postez sfarsitul..: "Am ras cand sarutul lui mi-a intrerupt efortul din nou. -Fir’ar sa fie, a marait, sarutandu-ma pasional pe maxilar in jos. -Avem destul timp ca sa exersam, i-am reamintit. -Tot timpul si iar si iar si iar, a murmurat. -Mie imi convine. Si apoi am continuat recunoscatori sa traim in aceasta mica, dar perfecta parte a eternitatii. Sfarsit" Totusi...nu reusisem sa imi alung somnul...era trecut de miezul noptii si am iesit la fereastra..Regina noptii,luna lumina cerut instelat.Totul parea magic,dar nu stiam de ce. Ma intorsesem in pat,incercand din nou sa adorm,dar de fiecare data cand incercam sa adorm chipul lui imi aparea in fata.Simteam muscatura unei leoaice tinere...era iubirea...o simteam acolo...undeva in sufletul meu..o simteam cum creste cu fiecare secunda...cu fiecare minut...si adormisem din nou cu gandul la el.... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,361 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |