Intalnirea la miez de noapte...
|
06 Nov 2009, 12:21
|||
|
|||
Bellatrix, incercand sa o calmeze pe Elizabeth din priviri.
"Tu erai?...M-ai speriat ingrozitor."zise Elizabeth,incercand sa isi revina si soc. "Scuze....nu am vrut sa te sperii...dar nu puteam dormi si am vrut sa citesc ceva...plus ca nu te-am vazut in pat si nu stiam unde esti..." "Da..nici eu nu am putut sa adorm...ma gandeam la mai multe...uneori ma simt atat de singura,desi va am pe voi."zise Elizabeth oftand... "-Da..si mie imi lipsesc uneori cei de acasa...mai ales prietenii mei...si stiu ca si tie iti lipsesc,desi majoritatea sunt baieti...si stiu ca iti lipseste si Vlad.." "-Da asa e...nici nu stiu ce sa fac...sunt foarte confuza...in vacanta de Craciun as vrea sa merg acasa...sa ii vad pe toti...dar as vrea sa imi petrec timpul cu voi...sunt sigura ca ne vom distra.." "-Eu deja m-am hotarat...oricat de dragi imi sunt cei de acasa voi ramane la Hogwart...impreuna cu Isabella si cu Luna..si posibil si cu Anna Mcnair." "-Da...cred ca asa voi face si eu.." "Pai...am venit aici ca sa citim ceva nu sa vorbim..."zise Bellatrix luandu-si o carte despre Magie Neagra. Elizabeth parea foarte concentrata asupra cartii,dar in acelasi timp ingrijorata...Atentie ii fu distrasa cand cineva isi facu aparitia.... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Mina Fabienne Potter | 4 | 2,080 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Mina Fabienne Potter |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 5,917 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,495 |