Bella Emily Rose
|
06 Nov 2009, 21:24
|||
|
|||
vineri,6 noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> In sfarsit am terminat orele de saptamana asta.Cred ca a fost cea mai obositoare saptamana din viata mea.M-am simtit putin rau astazi.Am avut niste dureri de cap si niste ameteli...dar ma simt mai bine.De abia astept sa ies putin afara,sa iau o gura de aer.Sper sa imi priasca...si in plus...vreau sa imi vad prietenii....mai ales pe Alice si pe Edward....mi-a fost foarte dor de ei Peste cateva ore.... M-am intors in casa...Mainile imi erau aproape inghetate.Afara incepuse sa ploua.Stropii de ploaie cadeau usor pe pamant formand deja mici ochiuri de apa.Nu apucasem sa vorbesc prea multe cu Edward sau cu Alice...iar cu ceilalti nici nu ma intalnisem....Era ciudat...Am asteptat atat de mult ziua asta pentru a-mi petrece timpul cu ei si abia am reusit sa ii salut.Sper ca maine voi aveam mai mult timp pentru a vorbi cu ei... Ca in fiecare seara am probleme cu somnul...asa ca am inceput sa citesc din nou... ***** Nu mai stiu ce sa fac...pur si simplu...ma foiesc incontinuu si nu pot adormi...nici macar cartile nu ma fac sa imi fie somn...deja am citit 100 de pagini..si degeaba.... ***** Ce zi..in timpul orelor abia mai reuseam sa tin ochii deschisi...iar in pauze era razboi....in timpul orei de prezicere a viitorului profesoara nu a venit si am inceput sa ne batem cu hartii....si cu tot felul de lucruri...chiar si cu biscuiti...stiu ca e un lucru infantil...dar a fost foarte distractiv.. ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,364 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |