Bella Emily Rose
|
08 Nov 2009, 13:09
|||
|
|||
Duminica,8 noiembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m-am trezit cu un chef nebun de distractie,dar nu stiu de ce...M-am ridicat din pat,am luat micul dejun,iar apoi m-am schimbat si m-am apucat din nou de citit..."Eclipsa" de Stephanie Meyer...Ador cartea asta.... M-am gandit sa pun cateva citate: "Dacã totul ar pieri ºi n-ar rãmâne decât el, eu aº continua sã exist; iar dacã totul ar rãmâne ºi el ar fi nimicit, universul s-ar transforma într-o uriaºã lume strãinã mie ºi mi s-ar pãrea cã nu mai fac parte dintr-însa!" “L-am simtit pe Edward incordandu-se.Mi-am ridicat privirea spre el si i-am vazut fata contorsionata de durere.Pentru o clipa ingrozitoare mi-am amintit de dupa-amiaza petrecuta in Italia in camera macabra a familiei Volturi,cand Jane l-a torturat pe Edward cu darul ei diabolic,arzandu-l doar cu gandurile ei… Amintirea aceasta ma smulse din amaraciunea mea si puse totul in alta perspectiva.Pentru ca mai degraba as lasa-o pe Victoria sa ma ucida de o suta de ori decat sa-l mai vad pe Edward suferind in felul acela.” Am mai spus ca ador cartea asta?..daca da..atunci o repet...ma atrage...si nici macar nu stiu de ce.. Am de gand sa imi petrec dupa-amiaza plimbandu-ma pe aleei intunecate cu Alice si Kate...sau poate chiar cu fratele meu,Edward...imi este atat de dor de el.. Uneori chiar mi-e frica ca relatia dintre frate si sora sa nu se transforme in altfel de relatie...deoarece suntem foarte apropiati.... As vrea sa il vad si pe El...dar nu stiu daca va fii posibil..ieri a trecut pe langa mine si abia daca m-a salutat...incearca ma uite..incearca sa se indeparteze de mine...si ma doare...in aceasi masura cum il doare si pe el..sau chiar mai tare...nu il pot lasa sa se indeparteze de mine..cel putin..nu acum...inca e confuz..si nu stie cu adevarat daca a reusit sa ma uite... Eu sunt sigura ca nu am reusit sa il uit...si nu stiu daca voi putea vreodata sa il uit... In fine..sper ca lucrurile sa se imbunatateasca azi...dar nu stiu de ce cred in continuare ca azi e o zi speciala...am un chef de viata nebun...dar totusi de ce?...sper ca voi afla mai tarziu.... *** Mda..ce pot sa spun?.."o zi minunata"... Asa zisa mea prietena,Kate il place pe B.C....pe acelasi baiat pe care eu il iubesc cu tot sufletul...la care ma gandesc in fiecare clipa... Nu imi vine sa cred ca a putut sa imi faca una ca asta...dar nu pot sa renunt...il iubesc...si nu ma voi la o parte... Il iubesc mult prea mult...as face orice pentru el...nu pot renunta... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,371 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |